21 / 05 / 2024

Emrullah Turanlı operasyon açıklaması

Emrullah Turanlı operasyon açıklaması

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, geçen hafta yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında sabah saatlerinde evinden alınarak, üç gün gözaltında kaldı. Daha sonra serbest bırakılan Turanlı konuyla ilgili duygularını anlattı...

Emrullah Turanlı'dan operasyon açıklaması!

17 Aralık 2013 günü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında bilgisine başvurulmak için Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı konu ile ilgili açıklama yaptı...

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 parselde yer alan Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'ne ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Yabancıların mülklerini sahte belgelerle üzerlerine geçiren çeteye operasyon!

Türkiye'de Rum, Musevi, Ermeni, İtalyan, Fransız gibi yabancı kişilere ait ve sahipleri yurt dışında olan veya vefat etmiş kişilerin gayrimenkullerini belirleyerek, sahte vekaletnameyle üzerlerine geçiren bir çeteye operasyon düzenlendi. 7 şüpheliden 5’i yakalandı. 

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Adana'da emlak ofisine operasyon! 314 tüp zehri ele geçirildi!

Adana'da emlak ofisine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 314 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 17 pafta, 6408 No'lu Parselde yer alan Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu yayınladı...

Neo İnşaat'a operasyon: 12 gözaltı!

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

Fatma Girik mal varlığını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacak!

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

Martaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da Emrullah Turanlı tarafından Üsküdar’da kuruldu. 

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

'FETÖ'cü emlakçılara operasyon düzenliyoruz' diyerek dolandırdılar!

Kendilerini telefonda, FETÖ üyelerine operasyon düzenleyen polisler olarak tanıtan dolandırıcılar, emekli Ali Rıza Irmak'ın sattığı arsasından ve bankadan çektiği krediden elde ettiği toplam 760 bin lirayı aldı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

İstanbul’daki konut dolandırıcılarına operasyon!

İstanbul'da düşük gelirli insanların konut sahibi olma hayallerini kullanarak 100 kişiyi dolandıran şebekeye operasyon düzenlendi.

Emrullah Eruslu yeni şirket kurdu!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu. 

Emrullah Turanlı operasyon açıklaması Haberi

Emrullah Turanlı operasyon açıklaması


Operasyon kapsamında üç gün gözaltında tutulan işadamı Emrullah Turanlı isyan etti: Şeker hastasıyım, 24 saat 1 dilim peynirle durdum!


TAŞYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, geçen hafta yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında sabah saatlerinde evinden alınarak, üç gün gözaltında kaldı. Ardından salıverildi. Operasyonla ilgili duygularını anlatan Turanlı, şöyle konuştu: “365 gün, 24 saat hesap vermeye hazırım. Her işadamı da buna hazır olmalı. Veremeyecek bir hesabım yok. Ancak usluba karşıyım. Bir iş adamının yanlış delillerle apar topar alınmasına karşıyım.  Bu bir zulümdür. Gözaltında aç bıraktılar diyemem ama ben şeker hastasıyım. 24 saat 1 dilim peynirle durdum. Dışarı çıktığımda ilk kez babam hayatta olmadığı ve bunları görmediği için sevindim. Akşamları evladım uyumadan televizyonu açamıyorum.”  


MESAİMİZİ ARTIRIYORUZ 


İş konusunda hırslandıklarını da vurgulayan Turanlı, “Çalışanlarla...