16 / 05 / 2024

Emrullah Turanlı sektör yap sata dönmeli

Emrullah Turanlı sektör yap sata dönmeli

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Sektör yap-sat’a dönmeli. Dünya bu yüzden battı. İnsanlar bir ev alabilmek için ömürlerini veriyor, bu yüzden ne aldıklarını görmeleri gerekir” dedi.

İnşaat sektörünün her dalında yatırımlarımız var!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, gündem konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Turanlı, ''Ben kendi ülkeme yatırımdan asla geri durmam. İnşaat sektörünün her dalında yatırımlarımız var'' diye konuştu.

Emrullah Turanlı ile Tahsin Ertuğruloğlu karşı karşıya geldi!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı ile Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu rüşvet iddiası nedeniyle karşı karşıya geldi.

Emrullah Turanlı: 81 ile yatırım yapacağım!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, projelerine, yatırımlarına ve yaşamına dair özel açıklamalarda bulundu. Turanlı, 81 ili kapsayan yatırım hedeflediğini belirtti.

Emrullah Turanlı: Herkes elini taşın altına koymalı!

Ekonomide büyümenin, dünya barışına katkıda bulunmanın ancak çalışmakla olacağını ifade eden Emrullah Turanlı, “Çalışmak da yatırım yapmakla olur” dedi

Emrullah Turanlı: Kriz yok, yatırıma devam!

TAŞYAPI Grup Başkanı Emrullah Turanlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Dolarları yastık altı yapmayın, bozdurun” çağrısına destek verdi. Turanlı, “Dolar değil, iş stoku yapın. Bu ülke hepimizin” dedi

Emrullah Turanlı: İnşaat sektörünün 50 yılı parlak!

Posta Gazetesi yazarı Alev Gürsoy, Müteahhit Emrullah Turanlı'yla hem emlak dünyasını hem de 15 Temmuz darbe girişimi sonrasını konuştu. İşte o röportaj...

Emrullah Turanlı: Çarpık yapılaşma ortadan kalkmalı!

TAŞ Yapı Yönetim Kııruhi Başkanı Emrullah Turanlı, ülkedeki işadamı düşmanlığının terkedilmesini isterken, "Türkiye'nin önünü açacak, zenginleştirecek işadamlarıdır. Dünyada hiçbir devlet yoktur ki kendi kendine zengin olsun" dedi.

İnşaat sektörü temsilcileri faiz indirimini yorumladı!

Merkez Bankası'nın dünkü faiz indirimini Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş ve Kentpark Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerin yorumları.

Emrullah Eruslu: 2016'da yalıtım sektörü büyük atak yapacak!

2016 yılının yalıtım sektörü için büyük bir atılım yılı olacağını ifade eden Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, “Yakın dönemde açıklanan 64’üncü Hükümet Eylem Planı’ndaki düzenlemeler gerçekleşirse yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

64.Hükümet 2016 Eylem Planı, yalıtım sektörüne atılım yaptırır!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nı değerlendirdi. Eruslu, “Bu düzenlemelerin hayata geçmesi halinde yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

Yapı ve yalıtım sektörü atılım sürecine girecek!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçtiğimiz günlerde açıklanan 64’üncü Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı’nı değerlendirdi. Eruslu, “Bu düzenlemelerin hayata geçmesi halinde yalıtım sektörü büyük atılım gösterir” dedi.

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı aspirden ve atık yağlardan biyodizel üretecek!

TaşYapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı Sanayicilerin gayrimenkul sektörlerine olan ilgisi giderek arttığı bir dönemde Türkiye'nin önde gelen inşaatçılarından biri sanayici oldu. TaşYapı Yönetim Kurulu Başkam Emrullah Turanlı, 75 milyon Euro yatır

Emrullah Turanlı: İnşatta başlamadan satış yapan firmalar riskli olabilir!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “İnşatta başlamadan satış yapan firmalar riskli olabilir. Konut alıcısı maketten değil, biten binadan ev almalı. İnşaat sektörü yap-sat modeline dönmeli” dedi.

Emrullah Turanlı sektör yap sata dönmeli Haberi

Emrullah Turanlı sektör yap sata dönmeli

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Sektör yap-sat’a dönmeli. Dünya bu yüzden battı. İnsanlar bir ev alabilmek için ömürlerini veriyor, bu yüzden ne aldıklarını görmeleri gerekir” dedi.Taşyapı, İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde inşa ettiği Four Winds Residence projesini, inşaatı tamamlayarak satışa çıkardı. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı emrullah turanlı, inşaatı tamamladıktan sonra satışa başladıklarını belirterek, “Dünya bu yüzden battı, çok çekti. Önce inşaatı tamamlayacağız, ardından satışa çıkacağız. İnsanlar bir ev alabilmek için ömürlerini veriyor. Bu yüzden ne aldıklarını görmeleri gerekir. Biz bu modelde devam edeceğiz, sektörün de yeniden yap-sat’a dönmesi gerekir” dedi. İnşaatı bitirip ardından satışa çıkmak için finansman gücünün olmasına dikkati çeken Turanlı, Dubai’de aldığı arsadan örnek vererek, şöyle konuştu:


‘Resim harika ama...’

“Dubai’de devletten bir yer aldık, devletten daha garantisi mi olur?...