04 / 05 / 2024

emsanın yeni ürünü

emsanın yeni ürünü

Yemeklerinde lezzetin yanında sağlıktan vazgeçemeyenlere Emsan yepyeni ürünü Neptün Hard Stone Tencere Setini sunuyor.

Bosch’tan çok ses getirecek yeni ürün! MUMS2VM00 mutfak makinesi satışa çıktı!

Küçük ev aleti denildiğinde akla ilk gelen markalardan Bosch, adeta mutfaklara armağan derecesinde bir ürünle piyasayı salladı. MUMS2VM00 mutfak makinesini üreten Bosch, bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat'ta tanıtılacak

 Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus , en son ürünü olan OnePlus Ace 2'yi piyasaya sürmeye hazır. Ace 2'nin performansının birinci  sınıf kalmasını sağlamak için yeni ve geliştirilmiş bir soğutma aksesuarı olan 27W donma noktalı soğutma arka klipsini de piyasaya sürüyor.

Sır gibi saklanıyordu! Sonunda gün yüzüne çıkıyor

Apple'ın bir devlet meselesiymiş gibi sakladığı yeni ürünü ''Reality Pro'' sonunda piyasaya çıkacak gibi görünüyor. Yıllardır isminin var olduğu fakat kendisi ile bir türlü tanışamadığımız ''Reality Pro'' için geri sayım başladı. Özelliklerini merak edenler haberimize bakabilir

Migros’un ‘Ayın Ürünleri’ belli oldu: yüzde 50’ye varan indirim! Migros 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri her ay belirlediği seçili ürünlere ek Ekim ayı için ‘Ayın Ürünleri’ kampanyasını yeniledi. Ekim ayı için yeni ürünler indirimli fiyatlarıyla sizler bekliyor. İşte Migros Ayın Ürünleri..

Arnica'dan blender setleri, doğrayıcılar ve mini robotlarda yeni ürünler! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinin vazgeçilmez markası Arnica yeni ürünlerini internet sitesi ve mağazalarında satışa sundu. Blander setleri, doğrayıcılar ve mini robotlardan oluşan yeni ürünler birbirinden kullanışlı ve şık tasarımlarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İşte Arnica 16 Eylül 2022

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

Dünyanın gözü bu fuarda… Vestel de yeni ürünlerini tanıttı! İşte dikkat çeken ürünleri…

2-6 Eylül arası Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği ve Beyaz Eşya fuarında Vestel de yerini aldı. Vestel, fuarda yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

İşte BİM’de haftanın yeni ürünleri! BİM 6 Eylül fiyat listesi…

BİM marketler haftanın yeni ürünleriyle karşımızda. 6 Eylül Salı günü için yeni bir katalog yayınlayan BİM marketler pek çok ürünü uygun fiyatlarıyla tüketiciye sunuyor.

Şok marketin sınırlı stok ürünleri! Yetişen alıyor…

Şok market her hafta yenilenen kataloğunu bu haftada yenileyerek birbirinden uygun fiyatlı ürünleri tüketicinin beğenisine sundu. Bu hafta 10 Ağustos Çarşamba gününden itibaren yeni ürünler raflarda yerini alacak. Peki bu hafta 10 Ağustostan itibaren Şok marketlere hangi ürünler geliyor?

Evinizin tüm ihtiyacı yeni ürünleriyle BİM’de! BİM 12 Ağustos fiyat listesi..

BİM market yeni haftada yeni ürünlerin yer aldığı katalogla karşımızda. 12 Ağustos Cuma gününden itibaren yayınlanan katalogda evinizin tüm ihtiyacı olan yepyeni ürünler BİM marketlerde yer alacak.

Kiralık evlerde yeni rüzgar! Yüzde 25 artış sınırlaması fiyatları uçuracak! 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ev kiralarının 1 Temmuz 2023 tarihine kadar yenilenecek sözleşmelerin bir önceki senenin yüzde 25'ini aşamayacağını duyurdu. Bunun ardından kiralık ev fiyatlarını düşüp düşmeyeceği araştırılıyor. Peki sektörü neler bekliyor?

emsanın yeni ürünü Haberi

emsanın yeni ürünü

Yemeklerinde lezzetin yanında sağlıktan vazgeçemeyenlere Emsan yepyeni ürünü Neptün Hard Stone Tencere Setini sunuyor. Hard stone iç kaplaması sayesinde metal aletlerle bile gönül rahatlığıyla kullanılabilen Emsan’ın granit Neptün Hard Stone Tencere Seti, ekstra dayanıklılığıyla yıllara meydan okuyacak. Tadı damaklarda kalan yemeklerin hikâyesi sağlam bir tencerede başlar. Emsan’ın sofralarında en güzelini sunmak isteyenlere özel tasarladığı dayanıklı ve yanmaz yapışmaz granit kaplamalı Neptün Hard Stone Tencere Setiyle sağlık ve lezzet bir arada. Yüksek ısıda bile aşınmayan Neptün Hard Stone Tencere Seti uzun yıllar mutfağınızda kalacak. Neptün Hard Stone Tencere’nin şık ve zarif görüntüsünü işlevsel sapların ve kulpların desteklediği tencere ve tavalar, dayanıklı özel tasarım cam kapaklarıyla mutfakların gözdesi olacak. Eman’ın yeni tencere seti, hard stone iç kaplamanın yanmaz yapışmaz özelliği ve...