30 / 04 / 2024

en büyük gençlik merkezi samsundamı

en büyük gençlik merkezi samsundamı

Samsun’un İlkadım ilçesinde yapılacak olan Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni 19 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımı ile gerçekleşecek.

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

TOKİ İlk Evim Projesi kuralarında en büyük pay gençlerin!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" Projesi'nin 16 gündür devam eden 250 bin sosyal konut kurasında toplamda 43 bin 599 hak sahibi belli oldu. Aktarılan detaylara göre, TOKİ İlk Evim Projesi'ndeki kuralarda en büyük pay gençlerin oldu.

İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu için düğmeye basıldı!

Küçükçekmece Gölü kenarına, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 bin kişi kapasiteli İstanbul'un en büyük öğrenci yurdu inşa edilecek.

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.

Amasya'nın en büyük gençlik merkezi inşa ediliyor!

Amasya Suluova'da bölgenin en büyük gençlik merkezi inşa ediliyor. Proje, 2 bin 200 metrekarelik alanda yükseliyor.

İstanbul’un en büyük buz pisti Zeytinburnu’na yapılıyor!

7 yıl önce “geleceğe dair ümidi olmayan” sorunlu gençlerden kurduğu buz hokeyi takımıyla Türkiye’den Avrupa Şampiyonu bir takım çıkarmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi, yeni “Buz adamlarını” keşfetmek için İstanbul’un en büyük buz pistini ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

Osman Genç: En büyük dönüşümü Canik Belediyesi yapıyor!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik, eğitim, kültür, sanat, spor merkezleri ve modern şehirciliği ile model bir kent. En büyük kentsel dönüşümü yapan, en fazla eğitim yatırımı yapan belediyeyiz." dedi.

Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi İlkadım’a yapılıyor!

Samsun’un İlkadım'da yapılacak olan Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni 19 Ekim Pazartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşecek.

Dünyanın en büyük arazisi satışa çıkarılıyor!

Avustralya’da yer alan, dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.24.000 km2’lik arazi İsrail ya El Salvador gibi ülkelerin yüzölçümünden bile daha büyük.

Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca'da inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca’da yükseliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, yaşlı rehabilitasyon merkezi, havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi gibi bir çok tesis bulunuyor..

Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi Samsun’a kuruluyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye’nin en büyük gençlik merkezini Samsun’a yapmak için harekete geçti. Kılıç, İlkadım ilçesinde yapılması planlanan gençlik merkezinin modern yapısıyla kentin yeni yüzü olacağını belirtti.

Yabancıya ev satmanın en büyük sırrı ne?

İzmir’de 50 m2’lik dükkanda emlakçılıkla sektöre adım atan iki genç girişimci, yabancılara gayrimenkul satarak 100 milyon dolar ciro yaptı. Peki yabancıya ev satmanın en büyük sırrı ne?

Yereldeki en büyük sıkıntı şehri yeniden inşa etmek!

Yereldeki en büyük yapısal sıkıntının şehri yeniden inşa etmek olduğunu söyleyen İsmail Hakkı Edebali, "Toplumsal Toplumsal çeşitliliğimiz, genç nüfusumuz, jeopolitik konumumuz itibariyle Avrupa Birliğine çok da ihtiyacımız olmayabilir" diye konuştu.

en büyük gençlik merkezi samsundamı Haberi

en büyük gençlik merkezi samsundamı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evin’de İlkadımlı bayanları ağırlamaya ara vermeden devam ediyor. Cedit Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Erdoğan Tok, 19 Ekim 2015 günü temel atma töreni gerçekleşecek Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi hakkında detaylı bilgi verdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan yakın temas görüşmeler ile İlkadım ilçesine Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’nin kazandırılacağını belirten Başkan Tok, gençlerin geleceğin garantisi olduğunu söyledi.


“TARİHİ GÜN”

Gençlik Merkezi projesinde son aşamaya geldiklerini, 19 Ekim Pazartesi günü temel atma töreninin yapılacağını belirten Başkan Tok, “Türkiye’nin en büyük ‘Gençlik Merkezi’ni Samsun’a kazandırmak için İlkadım Belediyesi’nin şantiye alanını Gençlik ve spor Bakanlığımıza tahsisini yaptık. Gençlik ve Spor Bakanlığımız da ihalesini gerçekleştirdi ve 19 Ekim Pazartesi Günü eski Fen...