03 / 05 / 2024

En Dar Sokak

En Dar Sokak

Küçük bir Alman kenti olan Reutlingen'i turistlerin çok ziyaret etmesinin bir nedin var: Dünyanın en dar sokağından kim geçebilecek merakı...

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 2021 yılında tamamlanan İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı'nın verileri şok etti. İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

Bir zam daha! Fiyatı duyanın ayakları geri gidiyor

Türkiye'de en sevilen sokak lezzetlerinden biri olan kokorece büyük zam geldi. İstanbul'da yarım ekmek kokoreç 45-55, çeyrek ise 35 lira. 

En ucuz karavan hangisi? LMC Sassino 470K! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

LMC Sassino, genç çiftler ve ailelere özel giriş seviyesi bir karavan modeli. LMC ürün portföyündeki en dar karavanın fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Londra'nın en dar evi 950 bin sterline satılıyor!

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaklaşık 1,6 metre genişliği ile kentin en dar evi olan bina 950 bin sterline (8 milyon 74 bin TL) satışa sunuldu. 

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Dar gelirli tarihin en düşük faiz oranıyla ev sahibi olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: "Asgari ücretli, dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak bir modelin finasman altyapısını tamamladık. 20 yıl vadeyle ve bugüne kadar Türkiye'de uygulanmış tarihin en düşük faiz oranı ile kira öder gibi ev sahibi olacaklar." dedi...

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Kahramanmaraş'ta çarpık kentleşme sorunu!

Kahramanmaraş'ta Türkiye'nin en dar sokağı görenleri hayrete düşürüyor. Onikişubat ilçesi Karamanlı Mahallesi'nde bulunan 40014. Sokak, çarpık kentleşme sonucunda dar bir alana kuruldu.

TOKİ'nin en önemli misyonu dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak!

TOKİ'nin en önemli misyonunun dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak olduğunu belirten TOKİ Başkanı Bulut, bunların yüzde 85'inin sosyal konut niteliğinde olduğunu belirtti...

Dünyanın en dar evi Polonya'da!

Dünyanın en dar evi ünvanına sahip 'Keret House', ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı. Evin toplam büyüklüğü 14,5 metrekare...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Dünyanın en dar evi Keret House ziyarete açıldı!

Varşova'da yer alan dünyanın en dar evi ünvanına sahip bina ziyaretçilere açıldı.Dünyanın en dar evi ünvanına sahip Keret House, ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı.

En Dar Sokak Haberi

En Dar Sokak

4 metre uzunluğunda ve sadece 30 santim genişliğindeki bu sokak, 2007 yılında Guinness Rekorlar Kitabı'na geçmeyi başarmış tek sokak.


'Spreuerhof Sokak'ı ziyaret edenler, onun tüm genişliğinin aslında küçücük bir bilgisayar monitörü kadar olduğunu yakından görecekler.


YENİ...