03 / 07 / 2024

en düşük emekli maaşı temmuz 2022

en düşük emekli maaşı temmuz 2022

Milyonlarca emekli maaşlarına gelecek zam oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki SSK ve BAĞ-KUR emekli maaşında son dakika gelişmeleri ne?En düşük emekli maaşı ne kadar? İşte o tablo...

En düşük emekli maaşı için işte tam da bu rakam konuşuluyor! 10 bin TL maaş alanlar hemen bakın!

Emekli Temmuz 2024 zammı ile ilgili gelişmemeler milyonlarca kişi tarafından merak edilirken, en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı da araştırılıyor. Peki emekli maaş zammında son durum ne? 

En düşük emekli maaşı için işte bu rakam konuşuluyor! 10 bin TL maaş alan emekliler hemen bakın!

Emeklinin Temmuz 2024 zammı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. En düşük emekli maaşı için konuşulan rakam ortaya çıktı. Peki 10 bin TL maaş alan emeklilerin maaşı Temmuz 2024'te ne kadar olacak? 

Fatih Portakal, emeklilerin Temmuz zammında rakam verdi: En düşük emekli maaşı 13 bin TL! Refah payı olacak mı?

Gazeteci Fatih Portakal, YouTube kanalında paylaştığı videoda ‘en düşük emekli maaşı’ ve ’emekli maaşı zammı’ rakamlarını tek tek aktardı. İşte o son dakika rakamlar...

En düşük emekli aylığı 12 bin 500 TL! Emeklilere kök maaş müjdesi: Şimdi rakamlar açıklandı! 

En düşük emekli aylığının enflasyon farkı kapsamında 10 bin Türk Lirası bandının üstüne çıkarılarak 12 bin 500 TL yapılması öngörülüyor. İşte emekliye verilen o müjdenin detayları...

SGK Uzmanı emeklinin 2024 Temmuz zammını açıkladı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri merakla Temmuz 2024 zammını beklerken, emekli maaşları ile ilgili yeni açıklama Sosyal Güvenlik Uzmanı İsmail Sevinç’ten geldi. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Asgari ücret 13 bin 552 TL'ye, en düşük emekli maaşı 7 bin 971 TL'ye düşecek! Çalışana ve emekliye şok!

Merkez Bankası ilk 6 ayda enflasyonun yüzde 25.46’ya çıkacağını belirledi. İkinci yarıda zam verilmezse milyonlarca asgari ücretlinin alım gücü 13 bin 552 TL'ye, en düşük emekli maaşı da 7 bin 971 TL'ye gerileyecek. İşte ayrıntılar...

Uzmanından en düşük emekli maaşı ne kadar olur tahmini! En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Türkiye’de 10 milyon 331 bin 697 SSK’lı, 715 bin 100 Bağ-Kurlu, 2 milyon 304 bin 714 Emekli Sandığı’ndan olmak üzere toplam 15 milyon 351 bin 511 kişi emeklilik, malullük, ölüm aylığı ile dul ve yetim maaşı (pasif sigortalı) almakta. En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

En düşük emekli maaşı için yeni rakam verildi! Maaşlara üç formüllü artış geliyor!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024 zammını beklerken, en düşük emekli maaşı için de yeni rakam verildi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Emekli zammında son dakika! Ünlü ekonomist refah payı müjdesi vererek duyurdu: En düşük emekli maaşı 15 bin TL...

Milyonlarca memur ve emekli merakla Temmuz zammını beklerken, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Muhammet Bayram'dan da çarpıcı tespitler geldi. Peki en düşük emekli maaşı 15 bin TL mi olacak?

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı: 4 tabloda yeni ücretler! En düşük emekli maaşında ilk rakam açıklandı !

Son dakika emekli maaş zammı haberi geldi. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı için dört tablo oluşturuldu. Emeklilere ne kadar zam gelecek? En düşük emekli maaşı ne olacak?  Temmuzda emekli maaşları ne kadar olacak sondakika?

En düşük emekli maaşı 12.500, en düşük memur maaşı 39 bin TL! Emekli maaşı temmuz zammı, en düşük memur maaşı açıklandı!

Emekli maaşı temmuz zammı ve en düşük memur maaşı belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...

Emekli Temmuz zammı 2024! SSK, BağKur emeklisi için rakamlar geldi! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? 

Ocak-Haziran dönemi için emekli zammı yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin TL şeklinde açıklandı. Temmuz ayında 2 düzenleme daha yapılacak. Emekliye zam oranı belirlenecek ve taban aylıklar yükselecek. Milyonların merak ettiği hesaplar tek tek yapıldı.

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

en düşük emekli maaşı temmuz 2022 Haberi

en düşük emekli maaşı temmuz 2022

Miyonlarca emekli Temmuz ayı zammını merak ediyor ve araştırıyor. Sayılı günlerin kaldığı emekli maaş zammı için gözler 6 aylık enflasyon rakamlarında. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika gelişmelerine göre, 5 aylık enflasyon oranı yüzde 35,64 olurken, Temmuz ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra emekli Temmuz zammı şekillenmiş olacak.

Peki SSK ve BAĞ-KUR emekli maaşında son dakika gelişmeleri ne?En düşük emekli maaşı ne kadar? İşte o tablo...

Habertürk'ün aktardığına göre, konuyla ilgili önemli açıklamalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'den gelmişti.

Kabine Toplantısından sonra önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanları ve emeklilerimize enflasyon farklarını zaten vereceklerini söyleyerek, "13,7 milyon emeklimizin bu çalışmanın tamamını kapsadığının altını çizmek istiyorum. Hiçbir çalışan ve...