05 / 07 / 2024

en geniş yüzeyli suni göl

en geniş yüzeyli suni göl

Konya Valisi Erol Akdeniz'e boşalan Göksu Havzasındaki sular, Konya Ovası Projeleri kapsamında yürütülen Mavi Tünel ile Hotamış Depolamasına aktarılacak ve burada bir gölet oluşturulacağını açıkladı...

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Avrupa'nın en büyüğü olacak! Kritik gün geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, kapasitesi genişletilerek Türkiye'nin en büyük doğal gaz deposu olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nin, bugün açılacağını duyurdu.

Tuzla’nın en geniş daireleri Lokum Manzara’da!

Lokum Evler projesinin 4.etabı olan Lokum Manzara İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.  Lokum Manzara'da bölgenin en geniş dairelerine yer veriliyor. 

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Türkiye’nin en büyük feribotu Van Gölü'ne indi!

Van Gölü Feribot İşletme Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük feribotu, Van Gölü'ne indirildi. Tatvan İskelesi'ndeki tersanede 4 yılda inşa edilen 7 katlı feribot, 136,5 metre uzunluğa, 24 metre genişliğe ve 50 vagon taşıma kapasite

1982 yılında Haydarpaşa Limanı Türkiye'nin en büyük limanı olacakmış!

1982 yılında genişletme çalışmaları devam eden Haydarpaşa Limanı, Türkiye'nin en büyük ithalat-ihracat limanı olacakmış. 7 büyük rıhtıma sahip olacak olan limanın deniz sahası 700 bin metrekareye çıkartılıyormuş.

Louis Vuitton’un en büyük mağazası İstinyePark’ta olacak!

İstinyePark, 2015 yılında üç yıllık hayalini gerçekleştirecek. Louis Vuitton, Beymen, Gucci ve Hermes, AVM’deki metrekarelerini genişletecek. Böylece Louis Vuitton’un Türkiye’deki en büyük mağazası İstinyePark’ta yer alacak

1936 yılında İstanbul'un en geniş caddesi yapılıyormuş!

4 Eylül 1936 yılında Son Posta gazetesinde yayınlanan habere göre İstanbul'un en geniş asfaltlı caddesi Topkapı ile Edirnekapı arasında yapılıyormuş. Yolun sağ tarafı motorlu vasıtalara, sol tarafı ise atlara ayrılacakmış.

Michael Kors en büyük mağazasını İstanbul'da açtı!

Hazır giyim markası olarak bilinen Michael Kors, sonbahar Kış 2014 sezonuna Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'nde açılan 316 metrekare genişliğindeki Türkiye'deki en büyük mağazasıyla merhaba diyor.

Dünyanın en büyük güneş enerjili elektrik santrali devreye girdi!

Dünyanın en büyük güneş enerjisi santrali bugün devreye girdi. Bilgisayar kontrolünde 300 bin aynadan meydana gelen santralde aynaların uzunluğu 210 cm'i bulurken, genişliği ise yaklaşık 400 cm...

İstanbul'un en büyük meydanı Bağcılar'da hizmete girecek!

Bağcılar Belediyesi, İstanbul’un en büyük meydanını inşa etmek için harekete geçti. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Peyzajı ve genişliğiyle İstanbul’un en güzel meydanını hizmete açacağız” dedi.

Tamer Özyurt: Konut sektörünün 2014 yılında en az yüzde 10 büyümesini bekliyorum!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt: "Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması ve toplu ulaşım ağının genişlemesiyle birlikte konut sektörünün 2014 yılında en az yüzde 10 büyümesini bekliyorum" dedi

Dupont Corian en geniş sertifikasyona sahip solid yüzey malzemesi oldu!

DuPont™ Corian®, ileri teknoloji yüzey malzemesi, iç mekan tasarımında devrim yaparak yenilik dalgasını mimariye ulaştırdı. Şimdi ise yapıların dış cephe kaplama uygulamalarında en geniş sertifikasyona sahip solid yüzey malzemesi haline geldi.

en geniş yüzeyli suni göl Haberi

en geniş yüzeyli suni göl

Konya Valisi Erol Akdeniz'e boşalan Göksu Havzasındaki sular, Konya Ovası Projeleri kapsamında yürütülen Mavi Tünel ile Hotamış Depolamasına aktarılacak ve burada bir gölet oluşturulacağını açıkladı. 


Konya Valisi Muammer Erol, Akdeniz'e boşalan Göksu Havzasındaki suların, Konya Ovası Projeleri (KOP) kapsamında yürütülen Mavi Tünel ile Hotamış Depolaması'na aktarılacağını ve burada bir gölet oluşturulacağını belirterek; "Bu gölet, 55 kilometrekarelik alanla Türkiye'nin en geniş yüzeyli suni gölü olacak" dedi.Vali Erol, Devlet Su İşleri (DSİ) Konya 4. Bölge Müdürü Mustafa Uzun ve beraberindeki heyet, Mavi Tünel, Bozkır Barajı, Bağbaşı Barajı ve Hotamış Depolaması'nı gezerek incelemelerde bulundu. 

Erol, gezi kapsamında DSİ Konya 4. Bölge Müdürlüğünün yürüttüğü projeler hakkında Uzun'dan bilgi aldı.Erol, Hotamış Depolaması'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, DSİ'nin bugüne kadar yürüttüğü en önemli projelerinden biri olan Mavi Tünel'in...