29 / 04 / 2024

en işlek yolcu trafiğine sahip havaalanı

en işlek yolcu trafiğine sahip havaalanı

Atatürk Havalimanı, geçen yıl Amsterdam Schiphol Havalimanı’nın sollayarak, Londra Heathrow, Paris Charles de Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından en işlek yolcu trafiğine sahne oldu.

Ünlü yönetmen kiracısı ile mahkemelik oldu! Kira artışı yeterli değil!

Ünlü yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek İstanbul'un en işlek yerlerinden birisi olan Beyoğlu Cezayir sokakta bulunan dubleks dükkanını kiraya verdiği Arkeoloji Sanat Yayınları işletmecileri ile mahkemelik oldu.

Kadroya geçen taşeron işçiye çok kötü haber! EYT’den sonra maaşınız yarı yarıya düşebilir!

Taşeron işçiyken kamuda kadroya geçen işçiler ile belediye şirketlerine geçen işçiler, EYT yasası çıkması halinde işlerine son verilmesi ve maaşlarının yarı yarıya düşme riskiyle karşı karşıya. Peki, öngörülen bu riskin sebebi ne?

Bütçe dostu ve en iyi 10 akıllı telefon! Samsung, Xiaomi, Oppo... İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi!

En uygun fiyatlı telefonlar hangileri, fiyatları ne kadar? Vatandaşlar en uygun ve en işlevsel ürünü almak için vakit harcarken telefonlara zam geliyor. Sizler için uygun fiyatlı ve işlevsel 10 telefonu derledik. İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Alanya'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Antalya Alanya'da  39 yaşında A.Ç. isimli inşaat işçisi çalıştığı inşaatta duvarın çökmesiyle beton zemine düştü. 5 metreden beton zemine düşen inşaat ustası yaralandı. 

Denizli'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Denizli Merkezefendi Şemikler'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti...

Bilecik'te 14 katlı inşaatın 8. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binadan düşen işçi hayatını kaybetti...

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş Hacı Mustafa Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

İstanbul’da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen Suriye uyruklu 41 yaşındaki işçi Nabi Reşo, yaşamını yitirdi.

İSG'den Sabiha Gökçen işletmecilerine 6 milyon Euro kira indirimi!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmeci İSG, Sabiha Gökçen'de faaliyet gösteren 126 ticari işletmeye 6 milyon Euro kira indirimi yaptı.

Beyoğlu'nda inşaattan düşen işçi yaralandı!

Beyoğlu'nda işe başlığı ilk günde üçüncü kattan inşaattaki çukura düşen 56 yaşındaki Hayrettin Şahin, hayatını kaybetti.

Aydın Germencik'te 2. kattan düşen inşaat işçisi yaralandı!

Aydın Germencik'te çalıştığı inşaatta 2. kattan zemine düşen işçi yaralandı.

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

en işlek yolcu trafiğine sahip havaalanı Haberi

en işlek yolcu trafiğine sahip havaalanı

Atatürk Havalimanı, geçen yıl Amsterdam Schiphol Havalimanı’nın sollayarak, Londra Heathrow, Paris Charles de Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından en işlek yolcu trafiğine sahne oldu. 2014 yılında en yoğun havalimanı olan Heathrow, 73.4 milyon yolcuyla yüzde 1.4 büyüme kaydederken, ikinci sıradaki Charles de Gaulle 63.8 milyon yolcuyla yüzde 2.8 büyüme yakaladı. 59.6 milyon yolcunun kullandığı Frankfurt havalimanı ise yılı yüzde 2.6 büyümeyle kapattı.


Transit uçuşlar yaradı

Atatürk Havalimanı ise yüzde 11 artışla 57 milyon yolcuyu gördü. Amerikan Bloomberg haber ajansı, Schiphol ve Madrid havalimanlarını geride bırakan Atatürk Havalimanı’nın 2015 yılında bu hızda büyürse Avrupa’nın 2’nci veya 3’üncü büyüğü olabileceğini belirtti.

İstanbul’un da bir ‘hub’ olarak transit uçuşlarla öne çıktığını yazan Bloomberg, Atatürk Havalimanı’nın geride bıraktığı Schiphol’ün yüzde 4.6 büyümeyle 55 milyon yolcuda kaldığını...