12 / 05 / 2024

En İstanbul Proje adres

En İstanbul Proje adres

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

İTO açıkladı! İstanbul’da fiyatı en çok artan ürün erkek paltosu...

İstanbul Ticaret Odası (İTO), piyasaların şeffaflığını korumak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile, geçen kasım ayında gerçekleşen İstanbul'da perakende rakamı en çok yükselen ve azalan ürünleri, fiyatları ve değişim oranları ile beraber duyurdu.

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Nalbantoğlu tarafından kuruldu.

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul güzergâhında en büyük araziler 3 Arap şirketine ait!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul proje güzergâhında arazi hareketliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2011’den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Bölgede en büyük arazisi olan ilk 3 şirket de Arap şirketi.” dedi.

Şen İstanbul Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen İstanbul Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Şen tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul bizim için en önemli proje!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bakanlık olarak 100 günlük eylem planımız içerisinde Kanal İstanbul Projesi bizim için en önemli proje." dedi...

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Akros İstanbul proje fiyatları!

Akros İstanbul proje fiyatları 558 bin TL'den başlıyor. Proje iki blok olarak Beylikdüzü'de Ertok Yapı, Ak Proje ve Kaysel İnşaat ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Beykent Avenue İstanbul proje fiyatları!

Konut teslimlerinin 219 yılı içerisinde gerçekleşeceği Beykent Avenue İstanbul projesi 436 daireden meydana geliyor. Beykent Avenue İstanbul proje fiyatları 443 bin TL'den başlıyor.

Seha Yapı en çok proje üreten 6. şirket oldu!

Seha Yapı, Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri ödül törenine Türkiye'nin en çok proje üreten 6. şirketi ödülüne layık görüldü. 

En İstanbul Proje adres Haberi

En İstanbul Proje adres

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; sağlık, eğitim, turizm konut, sanayi ve ticari yatırım projelerinin geliştirilmesi, yatırım projeleri hazırlaması, proje yönetimi, inşaat yönetimi, danışmanlık, teknik ve idari planlama ve kontrollük hizmetleri yapmak, b. Her türlü taahhüt işleri; konut işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,...