28 / 04 / 2024

En iyi inşaat projesi

En iyi inşaat projesi

Habertürk Gazetesi yazarı Esin Tümer, bu haftaki yazısında ''En iyi inşaat proje hangisi?'' sorusunun üzerinde durdu. İşte Tümer'in o yazısı...

İş ilanı sayısı en çok inşaat sektöründe arttı!

Kariyernet'in İstihdam Endeksi'nin 2023 yıl sonu verilerine göre iş ilanı sayısı en çok artan pozisyon grubu inşaat oldu.

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

En Maksimum İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Maksimum İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Akgün tarafından kuruldu.

En Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi!

2021 Mayıs için Almanya'da iflas eden şirketlerin sayısı açıklandı. Sene içerisinde inşaat sektöründe 180 başvurusu gerçekleşti. 

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Türkiye'den Ruanda'ya en çok inşaat malzemeleri satılıyor!

Türkiye'nin Kigali Büyükelçisi Burcu Çevik, Türkiye'nin Ruanda'ya inşaat malzemeleri, tıbbi ürünler ve tekstil ürünleri sattığını dile getirdi. Çevik Türk iş insanlarının Ruanda'daki altyapı yatırımlarıyla ilgilendiğini belirtti. 

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülşen ve Orhan Muşul ortaklığında kuruldu.

En beğenilen inşaat şirketleri 2020!

"En Beğenilen Şirketler" araştırması iş dünyasının 20 kriterde en iyi olmayı başaran şirketlerini belirliyor. Peki araştırmada inşaat sektöründen hangi şirketler yer alıyor? 

En iyi inşaat projesi Haberi

En iyi inşaat projesi

Her hafta pazar günü bu sayfada buluşalı dört yıl oldu. Bu vesile ile oldukça yüklü bir arşivimiz ve tüm taraflara ait değerlendirmelerimiz birikti. Kartal'dan Bahçeşehir'e, Urfa'dan İzmir'e pek çok proje gezdik. Sadece markalı projeleri değil, sektörü destekleyen üreticiler ve tedarikçilerle de görüştük. En çok sorulan sorular, problemler, yenilikler değişen ve değişmeyen talepler ile bazı kısa notlar. 


YATIRIMCININ SORUSU 


Genel olarak tüm maillerden, tanıdığım tanımadığım tüm telefonlardan gelen ilk soru: "En iyi proje hangisi?" Oysa ben şöyle bir şey hayal ediyorum, hangi projelere bakmalıyım gibi bir soru çok daha doğru değil mi? En iyi proje diye bir yatırım aracı yok. 


Yok çünkü en iyinin kriterlerini belirleyen yine sizsiniz. İhtiyacınız nedir, hangi lokasyonda, hangi komşuluk ilişkisinde, hangi ulaşım yolları ile kısaca önceliğiniz nelerdir gibi...