04 / 05 / 2024

en iyi proje hangisi

en iyi proje hangisi

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında herkesin merak ettiği ve sıkça sorulan ''En iyi konut projesi hangisi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

En iyi inşaat projesi hangisi?

Habertürk Gazetesi yazarı Esin Tümer, bu haftaki yazısında ''En iyi inşaat proje hangisi?'' sorusunun üzerinde durdu. İşte Tümer'in o yazısı...

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Osmaniye Belediye Hizmet Binası en iyi proje ödülünü aldı!

Osmaniye Belediye Hizmet Binası, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından internet üzerinden yaklaşık 400 bin kişinin katıldığı oylama neticesinde en iyi belediye hizmet binası proje ödülüne layık görüldü.

Vadiyaka Başakşehir: Başakşehir'in en iyi lokasyonu!

Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı Vadiyaka Başakşehir Konutları Fuzul Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "Vadiyaka Başakşehir: Başakşehir'in en iyi lokasyonu sloganıyla tanıtılıyor.

1996 yılında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş!

1996 yılında yapılan Habitat II Kent Zirvesi Dünya Ekonomik Forumu toplantılarında, değişik ülkelerden gelen pek çok uydukent projesi arasında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş.

Ciner Grubu 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülünü aldı!

Ciner Grubu’nun 1.3 milyar dolarlık Kazan Soda Külü ve Elektrik yatırımı, 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülü aldı. Ödülü veren Trade&Forfaiting Review, projenin çevreci özelliğinin önemine dikkat çekti.

Nef New York projesi MIPIM'de en iyi proje ödülü aldı!

Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’de Architectural Review Future Projects Awards’ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülüne layık görüldü.

En iyi karma proje ödülü bizim, ev sahipliği sizin! Tema İstanbul!

Artaş-Öztaş-Mesa-Kantur İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Tema İstanbul 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. "En iyi karma proje ödülü bizim, ev sahipliği sizin!" Tema İstanbul! sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Prime Mall Gaziantep en iyi AVM ödülü aldı!

İnşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirildiği ve Hürriyetin öncülüğünde hayata geçen, 135 farklı proje ile 200'ün üzerinde başvurunun değerlendirildiği "Sign of the City"de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep'in oldu..

2014'ün en iyi 10 havayolu şirketi!

Ticari havayolları için araştırmalarıyla bilinen "Skytrax" 2014 yılının en iyi havayolu şirketini belirlemek için dünya genelinde 19 milyon yolcuyla anket yaptı. Anket sonucunda dünyanın en iyi 10 havayolu şirketi belirlendi.

BKT üçüncü kez üst üste yılın en iyi bankası seçildi!

Çalık Grubu’nun Arnavutluk ve de Kosova’da faaliyet gösteren kuruluşu Banka Kombetare Tregtare’ye (BKT), Euromoney Dergisi tarafından üçüncü kez üst üste “yılın en iyi bankası” seçildi.

Çeşme Marina en iyi tasarım ödülü aldı!

Daha önce, "En İyi Mimarlık Projesi" gibi ödülleri kazanan Çeşme Marina Ankaralı Içtaş inşaat firmasının inşa ettiği Çeşme Marina, Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birligi'nce 'En iyi tasarım' ödülüne layık görüldü.

3. havalimanının bataklık sorununu dünyanın en iyi zemin etütçüleri çözecek!

İstanbul'un üçüncü havalimanının yapılacağı yerin altının bataklık çıkması, ihaleyi kazanan konsorsiyumu harekete geçirdi. Konsorsiyum sorunu çözmek için dünyanın en iyi zemin etütçüleri ile çalışmaya başladı

en iyi proje hangisi Haberi

en iyi proje hangisi

Her hafta pazar günü bu sayfada buluşalı dört yıl oldu. Bu vesile ile oldukça yüklü bir arşivimiz ve tüm taraflara ait değerlendirmelerimiz birikti. Kartal'dan Bahçeşehir'e, Urfa'dan İzmir'e pek çok proje gezdik. Sadece markalı projeleri değil, sektörü destekleyen üreticiler ve tedarikçilerle de görüştük. En çok sorulan sorular, problemler, yenilikler değişen ve değişmeyen talepler ile bazı kısa notlar. 


YATIRIMCININ SORUSU


Genel olarak tüm maillerden, tanıdığım tanımadığım tüm telefonlardan gelen ilk soru: "En iyi proje hangisi?" Oysa ben şöyle bir şey hayal ediyorum, hangi projelere bakmalıyım gibi bir soru çok daha doğru değil mi? En iyi proje diye bir yatırım aracı yok. 


Yok çünkü en iyinin kriterlerini belirleyen yine sizsiniz. İhtiyacınız nedir, hangi lokasyonda, hangi komşuluk ilişkisinde, hangi ulaşım yolları ile kısaca önceliğiniz nelerdir gibi...