29 / 04 / 2024

en iyi rezidans projesi

en iyi rezidans projesi

İSTANBUL Beşiktaş'ta konumlanan, samimi mahalle hayatı yaratma hedefiyle inşa edilen 'Nidapark Beşiktaş', Sign of the City Adwards gecesinde 'Devam Eden En İyi Rezidans Ödülü'nü kazandı. Projede 58 rezidans daire yer alıyor.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

En iyi Rezidans ödülü Nidapark Beşiktaş projesine verildi!

İSTANBUL Beşiktaş'ta konumlanan, samimi mahalle hayatı yaratma hedefiyle inşa edilen 'Nidapark Beşiktaş', Sign of the City Adwards gecesinde 'Devam Eden En İyi Rezidans Ödülü'nü kazandı. Projede 58 rezidans daire yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş Devam Eden En İyi Rezidans seçildi!

Nidapark Beşiktaş Devam Eden En İyi Rezidans ödülüne layık görüldü. Tahincioğlu tarafından yaptırılan Nidapark Beşiktaş Projesi’nin bütün iç mimari proje çalışmalarını Gönye Proje Tasarım gerçekleştirdi.

Tahincioğlu Nidapark En İyi Rezidans Ödülü'ne layık görüldü!

Beşiktaş’ta konumlanan, modern detaylarla örülmüş yaşam tarzı ile samimi mahalle hayatını harmanlayan Nidapark Beşiktaş, Sign of the City Awards’dan “Devam Eden En İyi Rezidans” kategorisinde ödül aldı.

2014'ün en iyi 10 havayolu şirketi!

Ticari havayolları için araştırmalarıyla bilinen "Skytrax" 2014 yılının en iyi havayolu şirketini belirlemek için dünya genelinde 19 milyon yolcuyla anket yaptı. Anket sonucunda dünyanın en iyi 10 havayolu şirketi belirlendi.

BKT üçüncü kez üst üste yılın en iyi bankası seçildi!

Çalık Grubu’nun Arnavutluk ve de Kosova’da faaliyet gösteren kuruluşu Banka Kombetare Tregtare’ye (BKT), Euromoney Dergisi tarafından üçüncü kez üst üste “yılın en iyi bankası” seçildi.

Çeşme Marina en iyi tasarım ödülü aldı!

Daha önce, "En İyi Mimarlık Projesi" gibi ödülleri kazanan Çeşme Marina Ankaralı Içtaş inşaat firmasının inşa ettiği Çeşme Marina, Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birligi'nce 'En iyi tasarım' ödülüne layık görüldü.

3. havalimanının bataklık sorununu dünyanın en iyi zemin etütçüleri çözecek!

İstanbul'un üçüncü havalimanının yapılacağı yerin altının bataklık çıkması, ihaleyi kazanan konsorsiyumu harekete geçirdi. Konsorsiyum sorunu çözmek için dünyanın en iyi zemin etütçüleri ile çalışmaya başladı

Türkiye'nin en iyi CEO'su Sani Şener seçildi!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener 41. Geleneksel Thomson Reuters Extel Surveys ’in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi ’nde, Türkiye’nin ‘en iyi CEO’su olarak gösterildi.

Sani Şener, Türkiye'nin en iyi CEO'su seçildi!

TAV'dan yapılan yazılı açıklamada, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, 41'inci Geleneksel Thomson Reuters Extel Surveys'in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde, Türkiye'nin En iyi CEO' su seçildi.

ISS 2014'te Dünyanın En İyi Dış Kaynak Hizmeti Sağlayan Şirketi seçildi!

1901 yılında Kopenhag’da kurulmasının ardından 2005 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ISS, dünya genelinde 100 yılı aşkın tecrübesiyle Entegre Tesis Yönetimi alanında en iyi hizmeti sunuyor.

en iyi rezidans projesi Haberi

en iyi rezidans projesi

TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Sign of the City Avvards'da "Devanı Eden En İyi Rezidans" kategorisinde ödüle layık görüldü. 6 Kasım'da gerçekleştirilen törende, Nidapark Beşiktaş'ın ödülünü Tahincioğlu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar aldı. Beşiktaş'ta Ihlamur Caddesi üzerinde bulunan Nidapark Beşiktaş, Beşiktaş iskelesine yürüme mesafesinde. 

Boğaziçi Köprüsü bağlantı yoluna ise 250 metre uzaklıktaki konumu sayesinde konut sahiplerine İstanbul'un her noktasına rahat ulaşım imkanı sunuyor. 


BALKON VE TERASLI EVLER 


36 metrekare ile 79 metrekare arasında değişen stüdyo. 64 metrekare ile 78 metrekare arasında değişen 1 + 1 ve 108 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen 2+1 seçeneklerinin tasarlandığı toplam 58 rezidans dairesi bulunan Nidapark Beşiktaş'ın Boğaza yakın konumuyla one çıkıyor. Çevresindeki binalarla 

Çatıda havuz keyfi 


NİDAPARK Beşiktaş, çatı katında, boğazın gece ve gündüz siluetlerini harmanlayan,...