06 / 05 / 2024

En İyi Yer Hizmetleri Kuruluşu çelebi hava

En İyi Yer Hizmetleri Kuruluşu çelebi hava

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, Çelebi Hava Servisi’ni bu yıl da ‘En İyi Yer Hizmetleri Kuruluşu’ seçti. THK Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, 13 ayrı dalda havacılık sektörünün en iyilerinin ödüllendirdi...

En iyi startup firmaları açıklandı! Zirvede dikkat çeken marka

Hızla büyüyen ve dikkat çeken 10 genç Türk şirketine yer verilen 'LinkedIn En İyi Startups' listesi belli oldu. Listenin ilk sırasında Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu (Togg) bulunuyor. İşte tüm detaylar...

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Sinpaş Finans Şehir: Yaşam kalitesi en yüksek İstanbul projesi!

İstanbul Finans Merkezi'nin katma değeri yüksek projeleri, gelecekte İstanbul'un dünyanın ilk küresel 25 finans merkezi arasında yer alarak, Frankfurt'tan Dubai'ye pek çok finans merkezi ile rekabet edebilmesinin önünü açıyor. Forbes Türkiye'nin bağımsız araştırmasında "Yılın En İyi Projesi" seçilen

BAT Türkiye merkez ofisiyle dünyada en iyiler arasında!

British American Tobacco Türkiye’nin Orjin Maslak’daki yeni merkez ofisi, dünyanın dört bir yanından projelerin paylaşıldığı mimarlık alanında prestijli bir platform olan Office Snapshots’ın ‘2017’nin En İyi 25 Ofisi’ listesinde yer aldı. 

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu.

Bodrum'da en iyi projeler tanıtılıyor!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki dünyaca ünlü turizm, emlak ve inşaat sektöründe yer alan firmalar, Milas Bodrum Havalimanı'na kurulan 'En İyi Bodrum Projeleri' standında tanıtılmaya başlandı.

Assan Gayrimenkul'e En İyi İşyeri ödülü!

Aon Hewitt tarafından açıklanan En İyi İşyerleri- 2015 araştırmasında, Kibar Grubu şirketlerinden Assan Gayrimenkul, Türkiye’nin “En İyi İşyeri” sıralamasında yer almayı başararak ödüle layık görüldü.

Zekeriyaköy konut yatırımı açısından en avantajlı yer!

İstanbul'un en yeşil alanına sahip Zekeriyaköy, yatırım yapmak isteyenler için ilk sırada yer alıyor. Tek katlı müstakil yapıların yoğun olarak bulunduğu Zekeriyaköy'de markalı konut projelerinde ev kiraları 3 bin liradan başlıyor.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde Hilti 3.sırada!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor.

Sancaklar Camii 2015'in en iyi tasarım adayları arasında!

Londra Tasarım Müzesi’nin düzenlediği Yılın En İyi Tasarım Yarışması’nın 20 adayı arasında İstanbul’da bulunan Sancaklar Camii yer aldı..

The Ritz Carlton İstanbul Türkiye'nin en lüks oteli oldu!

The Ritz-Carlton İstanbul, ‘Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli’ ödülüne layık görüldü. Oteldeki açık hava spa’nın yeni bir stille oluşturulması ve yeni projelerin ödülde rolü olduğu düşünülüyor.

Tabanlıoğlu'nun projesi en iyi ofis projesi ödülü aldı!

TABANLIOĞLU Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015'te, İstanbul Üsküdar'da hayata geçen 'Selçuk Ecza' projesi ile 'En İyi Ofis Yapısı' ödülünü aldı..

En İyi Yer Hizmetleri Kuruluşu çelebi hava Haberi

En İyi Yer Hizmetleri Kuruluşu çelebi hava

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, Çelebi Hava Servisi’ni bu yıl da  ‘En İyi Yer Hizmetleri Kuruluşu’ seçti. Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün; ‘Havalimanı İşletmeciliği’nden, ‘Havacılık Programı’na kadar 13 ayrı dalda havacılık sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği değerlendirmede, En İyi Yer Hizmetleri Kuruluşu unvanını 2013’te olduğu gibi bu yıl da Çelebi Hava Servisi aldı. 


Havacılık sektörünün en iyileri, 27 Mayıs’ta THK Üniversitesi Ankara Kampüsü’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Çelebi Hava Servisi’ne layık görülen ‘En İyi Yer Hizmetleri Kuruluşu’ ödülünü, ÇHS Esenboğa Havalimanı İstasyon Başmüdürü Hakan Demiray aldı. Social Network programına da dahil olan Demiray, birebir görüşmelerle THK Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtladı. 


Çelebi Hava Servisi’nin 1958 yılında, Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk özel sektör yer hizmetleri şirketi olarak...