03 / 05 / 2024

en iyi yerleşim bölgeleri

en iyi yerleşim bölgeleri

Gayrimenkul veri şirketi REIDIN'in 62 ili kapsayan çalışmasında Türkiye'nin en iyi yerleşim bölgeleri belirlendi. Ankara Çankaya bölgesi de en iyi yerleşim yerleri arasında yer alıyor..

Türkiye'nin en iyi yerleşim bölgeleri belirlendi!

GAYRİMENKUL veri şirketi Reidin 'in 62 ili kapsayan çalışmasında Türkiye 'nin en iyi yerleşim bölgeleri belirlendi.

Konutta trend değişti: Küçük yerleşim yerlerine kaçış başladı!

Agra Mimarlık Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, inşaat sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Şen, küçük yerleşim yerlerine kaçışın başladığını belirterek Türkiye'de 700 bin yeni konut ihtiyacının olduğunu söyledi.

Atatürk Havalimanı dünyanın en iyi 3. havalimanı seçildi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, İspanya merkezli seyahat sitesi eDreams'in açıkladığı dünyanın en iyi havalimanları listesinde üçüncü sıraya yerleşti. 

Emlak almak için en iyi dönem!

Emlak almak için en iyi dönem, çünkü fiyatlar çok geriledi diye açıklamada bulunan Çetinkaya Polat Holding Başkanı Adnan Polat, "Türkiye'ye güvendiğim ve inandığım için yatırım yapmaya devam ediyorum. Arz fazlası belki var ama doğru projelere bakınca öyle değil" dedi.

En iyi şirket ödülü Özyurtlar Holding'e!

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından “Sektörün Enleri” ödül töreni gerçekleşti. Törende, Özyurtlar Holding'e en iyi şirket dalında ki ödül verildi.

Mardin'de yerleşim alanlarından geçen karayolu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, Mardin İli'nde yerleşim alanlarının ortasından geçen karayolunun etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adapazarı'nda 26 yerleşim yeri için 5 tip yapı projesi hazırlandı!

Adapazarı Belediyesi Meclisi’nin Bayırbucak Türkmenlerine yardım kararı aldığı toplantıda, Büyükşehir yasasıyla köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 26 yerleşim yeri ‘5 tip yapı projesi’ hazırlanarak, yapı ruhsatı, harç ve katılım payından muaf tutuldu

İstanbul'un erişim ve çekimde en iyi caddeleri!

Perakende sektörü için var olacağı noktanın analizi çok önemli. Biz de İstanbul’un en ünlü caddelerinin karnesini istedik. Erişimden çekim noktalarına kadar en iyi karneye sahip olan cadde Bağdat çıktı.

Türkiye'nin en iyi yerleşim bölgelerinden biri Çankaya!

Gayrimenkul veri şirketi REIDIN'in 62 ili kapsayan çalışmasında Türkiye'nin en iyi yerleşim bölgeleri belirlendi. Ankara Çankaya bölgesi de en iyi yerleşim yerleri arasında yer alıyor..

Türkiye'nin en iyi yerleşim bölgeleri belirlendi!

GAYRİMENKUL veri şirketi Reidin 'in 62 ili kapsayan çalışmasında Türkiye 'nin en iyi yerleşim bölgeleri belirlendi.

Hakan Yalçın: Büyükçekmece villa yerleşim merkezi olacak!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, "Büyükçekmece bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul 'un en önemli villa yerleşim merkezi olacak" dedi...

Hakan Yalçın: Büyükçekmece İstanbul'un en önemli villa yerleşim yeri olacak!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “Büyükçekmece Bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul’un en önemli villa yerleşim merkezi olacak” şeklinde konuştu.

İstanbul dünyanın en iyi tatil tercihleri listesinde birinci oldu!

TripAdvisor’ın düzenlediği ‘" Travellers’ Choice 2014 " yarışmasında kullanıcılar en iyi destinasyonları seçti. Dünyanın en iyi tatil tercihleri listesinde bu yıl İstanbul birinci sıraya yerleşti...

Ant Yapı dünyanın en iyi 250 firması içinde 94. sıraya girdi!

Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl seçtiği dünyanın en büyük müteahhitlik firmaları içinde yer almak demek duyar. Ant Yapı bu yıl da, uzun yıllardır olduğu gibi ENR Ödülü’ne layık görülerek, dünyanın en iyi 250 firması içinde 94'ncü sırada..

en iyi yerleşim bölgeleri Haberi

en iyi yerleşim bölgeleri

Gayrimenkul veri şirketi REIDIN'in 62 ili kapsayan çalışmasında Türkiye'nin en iyi yerleşim bölgeleri belirlendi. Yaşanabilirlik, refah düzeyi ve eğitim seviyesi gibi kriterler esas alınarak yapılan değerlendirmede ilçe ve mahalleler en iyiden en kötüye doğru "A+", "A", "A-", "B+", "B", "B-", "C+", "C", "C-" olarak derecelendirildi. 


Ankara'da Çankaya 'A+' İstanbul'dan Beşiktaş, Kadıköy, Bakırköy, Fatih ve Şişli, "A+" kategorisine girerken, Ankara'dan ise yalnızca Çankaya en iyiler kategorisinde yer aldı. Mahalle bazında ise tümü Çankaya sınırları içinde yer alan Mutlukent, Bahçelievler, Emek ve Ahmet Taner Kışlalı mahalleleri Ankara'nın en yaşanabilir mahalleleri olarak öne çıktı. 

İstanbul ve Ankara dışında A+ derecesi içinde yer alan ilçeler ise Muğla'dan Bodrum ve Marmaris, İzmir'den Çeşme olarak sıralandı. 


CHPli belediyeler en önde 

REID1N tarafından yürütülen SED çalışmasının dikkat çekici bir başka...