25 / 07 / 2024

en pahalı çamaşır makineleri

en pahalı çamaşır makineleri

Farklı özellikleriyle öne çıkan çamaşır makinelerini en uygun fiyata bulabileceğiniz adresleri topladık. İşte özellikleri ve fiyatları... 

En pahalı pırlanta yüzük kaç TL? Amor Pırlanta'da yüzük fiyatları belli oldu! Pırlanta yüzük fiyatları

En pahalı pırlanta yüzüğün fiyatı merak ediliyor. Bu kapsamda Amor pırlantanın fiyat listesi araştırılıyor. Peki pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? En pahalı pırlanta fiyatları kaç lira?

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de satılan en pahalı 10 otomobil markası!

Türkiye otomobil pazarında yer alan fiyatlar yükselmeyi sürdürürken 2024'te ise ülkemizde satılan en pahalı 10 otomobil markaları hangileridir? Buna göre, dünyanın dört bir yanındaki lüks otomobil üreticileri, sınırları zorlayan tasarım ve performanslar ile yeni bir rekabet seviyesine kadar ulaştı.

En pahalı öğrenci şehrinde bir oda kirası 17 bin lirayı aştı! Öğrenciler yüksek kiralara isyan ediyor

Flaman bölgesindeki en pahalı öğrenci şehri olan Hasselt'te bir odanın kirası 500 euro sınırına dayandı. Öğrenciler yüksek kiralara tepki göstermeye başladı.

Apple ürünlerine yeni zam; en pahalı iPhone 100 bin TL’ye dayandı!

Apple Türkiye'deki ürünlerine zam yaptı. Yeni zam ile birlikte artık en pahalı iPhone 90 bin TL'den 99 bin 999 TL'ye kadar çıktı.

Yine zirvedeyiz ama pahalılıkta! Dünyanın en pahalı konutları Türkiye'de! 

Dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sıraya yerleşti. Türkiye'yi İzlanda, Portekiz ve Macaristan takip etti.

Migros'ta dev kampanya: 8 kg Alo toz çamaşır deterjanı 296 TL, taze tava peyniri 55 TL! Yetişen kapıyor! 

Migros Market, indirim kampanyalarını peş peşe duyuruyor. Şimdi de cumadan cumaya indirimi başladı. Bu doğrultuda 8 kg Alo toz çamaşır deterjanı 296 TL'ye, taze tava peyniri 55 TL'ye düştü. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

Siemens WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesi cazip fiyatlarla satışa çıktı!

Dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Siemens hem çamaşır makinesini ve hem de kurutma makinesini bir arada bulunduran kurutmalı çamaşır makinesini görücüye çıkardı. Siemens, WN54A2X1TR kurutmalı çamaşır makinesini uygun fiyata satışa sundu.

Altus AL 10123 D 10 kg 1200 devir çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından çamaşır makinesi, farklı markalar adı altında üretiliyor. Son olarak, Altus da oldukça iddialı bir çamaşır makinesi üretti. AL 10123 D 10 kg 1200 devir çamaşır makinesini üreten Altus, ürüne ilişkin tüm özellikleri yayımladı.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Altus AL 7103 L çamaşır makinesinde büyük fırsat! En uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nereden alınır?

Altus, birçok teknolojik özelliği bünyesinde barındıran AL 7103 L çamaşır makinesini satışa çıkardı. Peki, en uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nerede satılıyor? AL 7103 L çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Kreş ücretleri yıllık 750 bin TL’ye kadar çıktı! Resmen dünyanın en pahalı üniversiteleriyle yarışıyor!

İstanbul'daki bazı kreş ve anaokulu ücretlerinin 500 bin TL’nin üstüne çıktı. Fiyatların dünyanın en pahalı üniversiteleriyle de yarışması dikkat çekti. Üstelik, zorlu görüşmelerden sonra kayıt yaptırılan bu okullarda boş yer bulmak da mümkün olmuyor.

en pahalı çamaşır makineleri Haberi

en pahalı çamaşır makineleri

Çamaşır makinelerinde kilogram kapasitesi artarken, kurutmalı çamaşır makineleri de teknolojiyle birlikte gelişiyor. 

Daha az enerji ve su harcayan makineler aslında uzun vadede daha çok tasarruf sağlıyor. 

En teknolojik ve pahalı çamaşır makinelerinin en uygun adresleri şöyle... 

LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi

En ucuz adresi trendyol.com : 23.990,00 TL

Modeli: LG F0L2CRV2T Kıyafetleri 29 dakikada temizleyen TurboWash teknolojisi enerji ve su tasarrufa sağlıyor. 

Modele özel 6 hareketli Direct Drive teknolojisi, yıkama tamburunun birden fazla yöne hareket etmesini ve kıyafetlerin daha temiz çıkmasını sağlar.  Daha az enerji yayan motorlar elektrik tüketimini azaltır.  İki adet Inverter Dircet Drive, daha az gürültülü ve daha az titreşimli çalışır. 

Solunum yolları sorunlarına ve alerjiye  sebep olabilecek toz akarları gibi alerjenlerin %99,9’unu yok ediyor. 

Siemens 10 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi 

En Ucuz Adresi n11.com :