02 / 05 / 2024

En temiz hava nerede

En temiz hava nerede

En temiz hava Çanakkale ve Adana'da solunuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının verilerine göre, geçen kış sezonunda, en düşük partiküler madde ortalaması Çanakkale, kükürtdioksit ortalaması ise Adana Çatalan istasyonunda ölçüldü.

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Luxell Fastfryer Hava Fritözü ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Luxell LXAF-01 Fastfryer Sıcak Hava Fritözü, çok az sıvı yağla temiz ve kokusuz bir şekilde kızartma yapmanıza imkan sağlar. Üretici garantili Luxell LXAF-01; kalitesi, dijital göstergeleri ve kullanıcı dostu özellikleri ile öne çıkıyor. Peki, Luxell LXAF-01 kaç litre?

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Philips 800 i Series Kompakt Hava Temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips hava temizleyici görünmeyen virüsleri, alerjenleri ve ya kirletici maddeleri filtreleyerek evinizin havasını temizler. Peki Philips hava temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? İşte detaylar..

Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler dikkat ! Sizin için Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritöz ve Fırın cihazının en ucuza satıldığı yeri, ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte detaylar..

Viomi Akıllı Hava Temizleyici ne kadar? En uygun nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Viomi Akıllı Hava Temizleyici, havada bulunan partiküllerin yüzde 99,9’unu yok eder, 60 metrekarelik alanı temizler, bakteri ve tozu giderir. Peki, Viomi Akıllı Hava Temizleyici, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Hava temizleyicilerde en yeniler! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sağlık teknolojisi açısından öne çıkan ürünlerden hava temizleyicilere kışın yaklaşmasıyla yeni ürünler ekleniyor. En yenilerin özelliklerine ve fiyatlarına baktık. 

En yeni hava temizleyicilerin adresi! 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hava temizleyici ve nemlendirici cihazlara yenileri katıldı. Yeni ürünler arasında öne çıkanların özelliklerine baktık. 

THY’den büyük başarı! Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi seçildi

Türk Hava Yolları (THY), havacılık değerlendirme kuruluşu olan Skytrax tarafından "Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi" seçildi. İşte detaylar…

Philips 3’ü 1 arada  hava temizleyici, fan ve ısıtıcı en uygun nerede? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Temiz hava herkesin hakkı. Bu nedenle Philips Hava Temizleyicilerin temelindeki yenilik, evleri zararlı virüslerden, alerjenlerden ve kirletici maddelerden %99,97 oranında arındırır. Siz ve aileniz için daha sağlıklı bir ortam sunar. Şimdi Philips hava temizleyici, fan ve ısıtıcı 3'ü bir arada satış

Türk Hava Yolları en az lise mezunu 1250 kabin memuru alacak! Başvurular ne zaman? İşte bütün detaylar...

Türk Hava Yolları Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre en 2022 senesinde az lise mezunu bin 250 kabin memuru alımı gerçekleştirilecek! Peki, Başvuru koşulları nelerdir? Başvurular ne zaman? İşte bütün detaylar...

Giysilerin ömrünü uzatan hassas programlar! İşte Grundig çamaşır makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Çamaşır makinelerinden beklenen özeliklerin başında, çamaşırlara zarar vermeden en temiz hijyen ile yıkaması geliyor. İşte bu yönde iddialı Grundig çamaşır makineleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

En temiz hava nerede Haberi

En temiz hava nerede

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının verilerine göre, 2013-2014 kış sezonunda en temiz havaya sahip iller Çanakkale ve Adana oldu.


Hava kirliliğinin çevre ve insan sağlığı üzerindeki etkilerini önlemek, hava kalitesiyle ilgili bilgi toplamak ve uyarı eşikleri aracılığıyla halkın bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla, 2005'ten itibaren hava kalitesi ölçüm istasyonlarıyla partikül madde ile kükürtdioksit parametrelerini ölçen Bakanlık, 2013-2014 Kış Sezonu Hava Kalitesi'ne ilişkin bilgileri açıkladı. 


Buna göre, hava kirleticilerinden partiküler madde ortalamasının en düşük ölçüldüğü istasyon Çanakkale, kükürtdioksit ortalamasının en düşük ölçüldüğü istasyon ise Adana Çatalan oldu.


Partiküler madde ortalamasının en düşük çıktığı istasyonlar, Çanakkale'nin ardından Tunceli, Sinop, Adana Çatalan, Artvin, Kilis, Şırnak, Yalova, Kırıkkale ve Rize olarak sıralanıyor.


Kükürtdioksit ortalamasının en düşük bulunduğu istasyonlar da Adana Çatalan'ın ardından sırasıyla Antalya, İstanbul Kartal, İstanbul Üsküdar, Kilis, Eskişehir,...