28 / 07 / 2024

en uygun fiyatlı beyaz eşyalar beyaz eşya kampanyaları 2022 profilo beyaz eşya

en uygun fiyatlı beyaz eşyalar beyaz eşya kampanyaları 2022 profilo beyaz eşya

Eylül ayında enflasyon oranları artan gruplardan olan beyaz eşyada kış sezonu artışların artması beklenirken Profilo’nun 6 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi şöyle. 

Ucuz klima arayanlar buraya; İşte en uygun fiyatlı klimalar

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle klimalara olan ilgi artıyor. Peki klima fiyatları ne durumda? İşte en uygun fiyatlı klimalar...

Robot süpürge alacaklar mutlaka baksın! İşte uygun fiyatlı robot süpürgeler...

Son dönemin en popüler ürünleri arasında yer alan robot süpürgeler, ev temizliğinde insanlarımızın en büyük yardımcılarından biri oldu. Peki uygun fiyatlı robot süpürgeler hangileri? Fiyatları ne kadar? İşte robot süpürge fiyatları...

Arçelik çamaşır makineleri en uygun bu adreslerde! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sürekli gelişen özellikleriyle üst düzey bir temizlik sunan Arçelik çamaşır makineleri, ProSmart Inverter Motor teknolojisi sayesinde sessiz ve düşük enerji ile çalışıyor. Peki, en uygun fiyatlı Arçelik çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Araba almak isteyenlere haber Dacia'dan geldi! İşte en uygun fiyatlı Dacia modeli!

Dacia'nın en uygun fiyatlı otomobili piyasaya çıkıyor ve bu araç, araba almak isteyenlerin beğenisini kazanacak. Araçta bulunan donanım özellikleri göz dolduruyor.

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi Mart ayında da fiyatı merak edilen ürünler arasında. Bir evin vazgeçilmezi olan çamaşır makineleri için en uygun fiyatlı olanı boşuna aramayın Biz sizin için araştırdık. Peki Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel HD TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?15 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel 55UA9600 55'' 4K Ultra HD TV Evindeki TV'yi yenilemek isteyenler için en uygun fiyatlı TV'yi sizin için araştırdık.  Peki Vestel 55UA9600 55'' 4K Ultra HD TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Axen Android TV'ler ne kadar, en uygun nereden alınır? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gelişen teknolojiyle birlikte, piyasada farklı özellikte çok sayıda TV yer almaya başladı. Uygun fiyatlı android televizyonlarıyla dikkat çeken Axen, önemli satış rakamlarına ulaşıyor. Peki, android TV nedir, Axen TV hangi markanın?

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Çamaşır kurutma makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Şehir yaşamında büyük bir ihtiyaç haline gelen çamaşır kurutma makineleri son yıllarda oldukça revaçta. Peki, en uygun fiyatlı çamaşır kurutma makineleri hangileri, fiyatları ne kadar? İşte cevabı....

Bırakın o evi temizlesin! İşte en uygun robot süpürgeler ve 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

En uygun fiyatlı robot süpürgeleri nerede satılıyor? Robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Siz keyfinize bakarken o evi temizlesin! İşte en uygun robot süpürgeler 30 Kasım 2022 fiyat listesi…

Evi süpürmeye ayıracağınız vakti kendinize ayırıp temizliği ona bırakacağınız bir robot süpürgeniz olsun. En uygun fiyatlı robot süpürgeleri sizler için araştırdık. İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi…

En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 Elizi altın küpe fiyat listesi

Atın halka küpeler kadınların yapmış olduğu her kombine uyum sağlaması ile biliniyor. Altın halka küpe almak isteyenler ise en uygun fiyatlı olanı araştırıyor. Peki En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi fiyat listesi 9 Kasım 2022..

en uygun fiyatlı beyaz eşyalar beyaz eşya kampanyaları 2022 profilo beyaz eşya Haberi

en uygun fiyatlı beyaz eşyalar beyaz eşya kampanyaları 2022 profilo beyaz eşya

Küresel enerji ve gıda krizlerinin etkisi tüm dünyada etkilerini hissettirmeye devam ederken, 3 Ekim 2022’de açıklanan Eylül ayı enflasyon verilerine göre dayanıklı mal alt grubundaki fiyat artışı otomobil ve beyaz eşya fiyatlarını artırdı. Bu grupta yıllık enflasyon 6,86 puan yükselerek yüzde 91,79 seviyesine ulaştı. 

Profilo'nun Ankastre Ürünler, Buzdolabı, Çamaşır ve Bulaşık Makinelerindeki son uygun fiyatlı ürünlerini derledik. 

EN UYGUN BUZDOLAPLARI 

Üstten Donduruculu BD2030WFNN: 8.275,00 TL

Enerji tasarrufu için özel tasarlanmış NoFrost teknolojisi çözdürme aşamasını atlıyor.  Üstten Donduruculu Buzdolabı BD2043WFNN: 9.116,00 TL

Buzdolabınızın içindeki ürünleri eşit derecede aydınlatan özel LED aydınlatması, aradıklarınızı hemen bulmanızı sağlıyor. 

Üstten Donduruculu BD2155WFNN: 11.559,00 TL

Kokuları yok eden AirFresh Filtresi, buzdolabının içindeki havayı her an ferah tutuyor. 

Inox görünümlü BD2155LFNN: 12.480,00 TL

Soğutucu içindeki optimum konumda bulunan LED aydınlatması, yiyecekler için ideal aydınlığı yakalıyor.

Alttan Donduruculu BD3055WFVN:...