15 / 05 / 2024

en yapı şehr-i göl evleri

en yapı şehr-i göl evleri

Bingöl Şehri Göl Evleri'nin fiyatlat 59 bin 600 liradan başlıyor, projeden 5 yıla kadar vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

HEAŞ'tan Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki işletmelere kira yardımı!

 Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ) Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki işletmelerin 2021-2022 yıllarına ait kira bedellerinde yüzde 50 indirim yapıp ötelenmiş 2020 yılı için 9 aylık kira borçları da sildi.

Şantiye şefi aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işini üstlenebilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik kapsamında şantiye şefi, görev yaptığı ilin dışında başka bir ilde görev alamayacak, aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işinin şantiye şefliğini üstlenebilecek.

Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeler hayata geçiriyor!

“ENR Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi” listesinde geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da 86. sırada yer alan, Türkiye’de de ilk 10’da bulunan Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeleri hayata geçiriyor. Başarılı yatırımlar birbirini izliyor.

Şehr-i Bağcılar ve THY Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Bağcılar’ın “yeni yaşam alanı” Şehr-i Bağcılar ve THY sitesinin temel atma töreni yapıldı.

Trabzon'da TOKİ tarafından yapılan iş merkezleri TBMM'de!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon'da TOKİ tarafından yapılan iş merkezlerine ilişkin sorularını Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki'ye sordu...

Şehr-i Aydınlı Tuzla ev fiyatları!

İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesinde 1+1'den 4+2'ye kadar daire konut seçenekleri bulunuyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Melih Gökçek: Asbest ile ilgili binada en ufak bir işlem yapılmadı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: "Asbest ile ilgili binada şu anda en ufak bir işlem yapılmadı. Yıkılan enkazlar, içinde hiçbir boru olmayan yandaki binanın molozları. İnsanları yalan söyleyerek paniğe sevk eden odalar mahkemede hesap verecek" dedi.

Kıyı yapıları için kullanma izni verilecek!

Hazine'nin özel mülkiyetindeki veya devletin tasarrufu altındaki yerlere yeni yapılacak yat limanları ve yatlara, özel teknelere hizmet verecek kıyı yapıları için en fazla 30 yıla kadar irtifak hakkı/kullanma izni verilecek.

Filyos Limanı'nın altyapı yapım işi ihalesi sonuçlandı!

Türkiye'nin en önemli 5 yatırımından biri olacak Filyos Limanı'nın altyapı yapım işi ihalesinde Danıştay kararı belli oldu. Karara göre, Filvos Liman inşaatının ihalesi. Bülbüloğlu-Türkerler, Pakvol-AYK İş Ortaklığı'nın oldu.

Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim!

Denizli Pamukkale'de hayata geçen Şehr-i Şifa Tesisleri toplam 244 daireden meydana geliyor. Yılda 15 günlük tatil imkanı bulunan Devremülk projesinde 75 odalı otel de yer alıyor. Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim bilgileri şöyle;

Şehr-i Zade Konutları nerede?

Bof Yapı imzası ile hayata geçirilen Şehr-i Zade Konutları 'nın bu yıl teslim edilmesi öngörülüyor. Projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Şehr-i Zade Konutları nerede?

Bof Şehr-i Zade Konutları bu yıl teslim edilecek!

Bof Yapı tarafından inşa edilen Şehr-i Zade Konutları Ümraniye 3. Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alıyor. Metropolün tam ortasında olan konumuyla dikkat çeken projede daire teslimlerinin bu yıl yapılması planlanıyor.

en yapı şehr-i göl evleri Haberi

en yapı şehr-i göl evleri

Bingöl'de 33 bin 850 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Şehr-i Göl Evleri En Yapı Group imzası taşıyor. 500 konuttan meydana gelen projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Şehri Göl Konakları'nda;

1+1 daireler 59 bin 600 liradan,

2+1 daireler 98 bin 600 liradan,

3+1 daireler 125 bin 375 liradan,

4+1 daireler 156 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler 5 yıla kadar vade farksız taksit imkanından yararlanabiliyor. Projenin teslimlerinin Mart 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor.


Bingöl Şehrigöl Evleri'nin sosyal imkanları arasında; basketbol sahası, ısıtma sistemi, voleybol sahası, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, güvenlik merkezi, oturma alanları, fitness salonu, kamera sistemi, merkezi kamera sistemi, güneş enerji sistemi bulunuyor.