29 / 04 / 2024

en yeni konut projeleri 2013

en yeni konut projeleri 2013

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda konut bakanlar için bölgedeki yeni konut projelerini derledik. Sizde Avrupa'dan vazgeçemiyorsanız, işte Avrupa Yakası en yeni konut projeleri 2013...

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

ABD'de yeni konut satışı beklentilerin üzerine çıktı

Amerika'da yeni konut satışları, geçen sene aralık ayında aylık bazda yüzde 8 artış ile 664 bine kadar yükseldi.

Hollanda'da yeni konut satışları çakıldı! Yüzde 56,2'lik sert düşüş!

Hollanda'da yeni konut satışlarında dert düşüş gözlemlendi. Bu kapsamda ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 56,2 azaldı.

İlk defa ev alacaklara 1.20 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! Yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak?

Yeni konut kredisi kampanyası merakla bekleniyor. Kamu yetkililerinin son aylarda dile getirdiği ‘Konutu yatırım aracı olmaktan çıkaracağız’ söyleminde ilk somut adım, geçen ay kredi kısıtlaması ile atıldı. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli kampanyanın detayları belli mi? 

ABD'de yeni konut satışları 2022 Mart'tan bu yana en yüksek seviyede!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Ocak ayında aylık yüzde 7,2 artış gösterip, 670 bine çıkarak 2022 yılının Mart ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

ABD'de yeni konut satışları son 4 ayın zirvesine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, 2022 yılının Aralık ayında aylık yüzde 2,3 artış gösterip, 616 bine çıkarak 4 ayın en yüksek seviyesini kaydetti.

ABD`de yeni konut satışları 3 ayın zirvesinde!

ABD'de yeni konut satışları Kasım ayında yüzde 5,8 artarak 640 bin adede çıkarak piyasa beklentilerini aştı ve üç ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

ABD'de yeni konut satışları pandemiden beri en düşük seviyeye geriledi!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında yükselen fiyatlar ve faizlerdeki artışla pandemiden beri en düşük seviyeye geriledi

ABD'de yeni konut satışları yüzde 6,2 azaldı!

Resmi olarak açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, ABD'de yeni konut satışları, Şubat ayın aylık yüzde 2 azalırken, geçen yılın aynı ayına göre de yüzde 6,2 azalış gösterdi.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 14 arttı!

ABD'de yeni konut satışları Eylül ayında yüzde 14 artarak 6 ayın en yüksek rakamına ulaştı. 

ABD'de yeni konut satışları Haziran'da azaldı!

ABD'de yeni konut satışları Nisan 2020'den bu yana kaydedilen en düşük geldi.

ABD'de yeni konut satışları 9 ayın en düşük seviyesine geriledi!

ABD'de yeni konut satışları, Şubat ayında aylık yüzde 18,2 azalışla 775 bine inerek Mayıs 2020 tarihinden bu yana kaydedilen en düşük seviyeye geriledi. 

ABD'de yeni konut satışları beklentileri karşılayamadı!

ABD'de yeni konut satışları, geçen sene Aralık ayında aylık yüzde 1,6 artarak 842 bine ulaştı fakat piyasa beklentilerini karşılayamadı. 

en yeni konut projeleri 2013 Haberi

en yeni konut projeleri 2013


Sayıları her geçen gün artan markalı konut projelerine gün geçmiyor ki yenisi eklenmesin. Bu haberimizde Avrupa Yakası'nda yükseltilen yeni konut projelerini araştırdık. Konut almak için Avrupa Yakası'ndaki alternatifleri değerlendirenler için bölgedeki yepyeni konut projelerini derledik. Konut alacaklar Avrupa Yakası en yeni konut projeleri 2013 listesine göz atın... 




Sofa Bahçeşehir – Bahçeşehir

Avrupa Yakası en yeni konut projeleri arasında Sofa Bahçeşehir projesi de bulunuyor. Gül İnşaat ile Başakşehir Belediyesi'nin ortaklığında hayat verilen proje 2013 yılında satışa çıktı. Bahçeşehir 2. kısımda konumlu proje 120 teraslı daire ve 28 ticari birimden oluşuyor. 


Teslim tarihi Aralık 2014 olan Sofa Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenler...