29 / 04 / 2024

en yeşil havalimanı hangisi

en yeşil havalimanı hangisi

23. Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'nda sunum yapan Ülkü Özeren ," Yeni havalimanının 'Yeşil Havalimanı Sertifikası'na sahip olması amacıyla tüm 3. parti firmalara 'Yeşil Kuruluş' olma zorunluluğu sözleşmeyle getirildi." dedi...

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Migros'ta indirim günleri! Yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü!

Gıda fiyatları her geçen gün artarken, Migros, birçok ürüne indirim yaptığını duyurdu. Bu kapsamda, Migros’ta yeşil mercimek 35,90 TL’ye, klasik inek peyniri 194,90 TL’ye, yeşil zeytin 139 TL’ye düştü. İşte 25 Ağustos Cuma Migros fiyat listesi...

Türkiye'deki toplam orman alanı 2023'te 23 milyon 245 bin hektar oldu! İşte Türkiye'nin en yeşil kenti

Türkiye'nin toplam orman alanı, 2023 yılında 23 milyon 245 bin hektar oldu. Peki Türkiye'nin en yeşil kenti hangisi?

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Türk demir-çelik endüstrisinde Yeşil Mutabakat dönüşümü 2025'e kadar yapılmalı!

Türk Demir Çelik Sanayisi AB Yeşil Mutabakatı'ndan en çok etkilenecek sektörlerden biri olacak. Bu nedenle sektörde Yeşil Mutabakat dönüşümünün 2025'e kadar tamamlanması gerektiği ifade ediliyor.

Emlak sektöründe yeşil ışık yandı!

Mart'ta hareketlenen konut satışları, emlak piyasasında yeşil ışık oldu. Uzmanlar, gerçekleşen ivmelenmede konut kredilerinin payını vurgularken, gözler kredi rakamlarına döndü.

Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Avrupa Birliği’nin, Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı olması; Türkiye'nin Yeşil Mutabakat'la daha dikkatli ilgilenmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Peki Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Son günlerde yeşil mutabakat gündemden düşmüyor. Peki yeşil dönüşüm sürecini belediyeler mi yönetecek? Yeşil mutabakatta belediyelere düşen nedir?

Yeşil Plaza'nın yüzde 50'si Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın şirket hissesine denk düşen yüzde 50'lik payının Körfez Enerji Sanayi'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirket banka kredilerinin ödenmesine karar verildi.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Tosyalı Holding'ten dünyanın en yeşil çelik üretimi!

Yıllık 6 milyon tonu aşan üretim rakamı ile global demir çelik sektöründe önemli marka olan Tosyalı Holding, DRI teknolojisi ile dünyanın en yeşil çeliğini üretti...

Yeşil GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

en yeşil havalimanı hangisi Haberi

en yeşil havalimanı hangisi

Almanya'nın Bonn kentinde düzenlenen 23. Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'nda, "Havacılıkta İklim Değişikliğine Uyum ve Sürdürülebilir Uygulamalar” konulu konferansa katılan İstanbul Yeni Havalimanı (İGA) Çevre ve Sürdürülebilirlik Direktörü Ülkü Özeren , "İstanbul Yeni Havalimanı İklim Değişikliği Aksiyon Planı" başlıklı  sunum yaptı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Özeren, yeşil havalimanı olması hedeflenen İstanbul Yeni Havalimanı'nın, sürdürülebilir, kendi enerjisini üreten, çevreci, engelsiz bir havalimanı olarak inşa edildiğini belirterek, "Yeni havalimanı, yeşil havalimanı olmak için tüm gereklilikleri henüz inşaat aşamasındayken gerçekleştirmeye başladı. Yeni havalimanının 'Yeşil Havalimanı Sertifikası'na sahip olması amacıyla tüm 3. parti firmalara 'Yeşil Kuruluş' olma zorunluluğu sözleşmeyle getirildi." dedi.

İklim değişikliği konusunun tüm dünyanın sürdürülebilirlik ajandasında ilk sıralarda olduğunu belirten Özeren, iklim değişikliğinden dünyanın her yerindeki her iş kolunun...