30 / 04 / 2024

en yeşilaycı mekan neresi

en yeşilaycı mekan neresi

Geçtiğimiz ay 12.Uluslarasası Gastronomi Festivali'nde altın madalyaya layık görülen İBB Sosyal Tesisleri, 7 Mart gecesi Türkiye Yeşilay Cemiyetince düzenlenen “Yeşilay'ın En'leri Zümrüdüanka Ödül Gecesi”nde “En Yeşilaycı Sosyal Mekan” ödülünü aldı. ..

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!

90 dönümlük yeşil alanıyla dikkat çeken Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte 'Bahçeşehir'in en yeşil projesi' olarak lanse edilen Eston Şehir Koru ile ilgili detaylar..

Seba Gardenia'da son 2 villa! 18 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Seba Gardenia projesi İstanbul’un en güzel ve en yeşil semtlerinden olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. Projede son 2 villa kaldı. Peki Seba Gardenia'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Türkiye'deki toplam orman alanı 2023'te 23 milyon 245 bin hektar oldu! İşte Türkiye'nin en yeşil kenti

Türkiye'nin toplam orman alanı, 2023 yılında 23 milyon 245 bin hektar oldu. Peki Türkiye'nin en yeşil kenti hangisi?

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Dekar Zekeriyaköy projesini satışa çıkardı. 

En yeşil kombi için karşılaştırmalı en iyi seçenekler! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yüzde 85 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen kombinin en yeni teknolojisi Vaillant Green IQ’nun özellikleri ve karşılaştırmalı fiyatlarını topladık.

Ford Transit Minibüs'te 100 bin TL'ye 0,99 faiz fırsatı! Sınıfının en çalışkanı! 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Transit Minibüs'te 100 bin TL'ye 0,99 faiz fırsatı başladı. Peki Ford Transit Minibüs Haziran fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Ford Transit Minibüs ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul 16 Mayıs'ta görücüye çıkıyor! 

“Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si sloganı ile tanıtılan Autogross İstanbul 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

Ruslar çanta dolusu parayla Türkiye'ye akın ediyor! Aynı günde en az 4 konut alıyorlar! 

Ruslar çanta dolusu paralarla Türkiye'ye akın ediyor. Türkiye'deki konut alımlarını da hızlandıran Rus vatandaşlar, aynı günde en az 4 konut alıyorlar...

Peugeot fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz 3008 kaç TL'ye satılıyor? İşte 7 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Peugeot markasının SUV modeli 3008, son dönemde rağbet gösterilen araçlardan biri haline geldi. Peki 3008 modelinin sıfırı en ucuz kaç TL'ye satılıyor? İşte tüm detaylar...

İstanbullular dikkat! O tarih belli oldu!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Silivri'de yeni bir millet bahçesi inşa edecek...

İstanbul'un bu ilçelerinde yaşayanlara müjde! Resmen açıklandı!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 3 yeni milllet bahçesi inşa edecek.

Ağrı'ya Millet Bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

Ankara Pursaklar'a Millet Bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Pursaklar'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

en yeşilaycı mekan neresi Haberi

en yeşilaycı mekan neresi


Geçtiğimiz ay 12. Uluslarasası Gastronomi Festivali'nde altın madalyaya layık görülen İBB Sosyal Tesisleri, 7 Mart gecesi Türkiye Yeşilay Cemiyetince düzenlenen “Yeşilay'ın En'leri Zümrüdüanka Ödül Gecesi”nde “En Yeşilaycı Sosyal Mekan” ödülünü aldı.  


7 Mart gecesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde, bağımlılıklarla mücadelede Yeşilay’ın yanında olan kişi, kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi. Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi H. Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Selami Altınok yanında siyaset, sanat ve iş camiasının pek çok önemli ismi katıldı.


En Yeşilaycı Sosyal Mekan; İBB Sosyal Tesisleri


“En Yeşilaycı Sosyal Mekan” ödülünü almak için sahneye davet edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erman Tuncer “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş...