23 / 07 / 2024

en yeşile sahip şehirler

en yeşile sahip şehirler

Bir şehrin diğer bir şehirden daha yeşil olduğunu nasıl anlarız? Bu soruya cevap ararken, aklınıza sadece geri dönüşüm programları, bisiklet yolları, yeşil alanlar geliyorsa yanılıyorsunuz...

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

TOGG'un yeni modeli T10F görücüye çıktı...

TOGG'un Las Vegas'ta tanıttığı T10F modeli tasarımı ile öne çıkarken, Türkiye'de en uzun menzile sahip elektrikli otomobillerden birisi olacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altında ibreler yeşile dönerken güncel altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları hemen baksın. Bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! 1 Temmuz altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne artışla başladı. Altın fiyatlarında ibreler yeşile dönerken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 1 Temmuz 2023 altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, .çeyrek altın, yarım ve Cumhuriyet altını kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Şehir içi manevra kabiliyeti yüksek Citroen Ami'ye uygun kredi koşulları ile sahip olabilirsiniz

Citroen Ami'ye 75.000 TL kredi için 1 yıl vade ve %1,99 faiz oranları ile sahip olabilirsiniz. Uygun kredi koşullarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

17 Haziran Cumartesi günü altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki gram altın bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları.

Türkiye'deki toplam orman alanı 2023'te 23 milyon 245 bin hektar oldu! İşte Türkiye'nin en yeşil kenti

Türkiye'nin toplam orman alanı, 2023 yılında 23 milyon 245 bin hektar oldu. Peki Türkiye'nin en yeşil kenti hangisi?

En iyi kameraya sahip telefonlar peş peşe belli oldu!

2023 yılında, akıllı telefonlar fotoğraf makineleriyle başa baş bir seviyeye ulaştı. İşte en üst düzey kamera performansına sahip olan telefonlar...

Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan acil baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 6 Mart günü milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında  ibreler yeşile döndü! Elinde gram altın, çeyrek altını olan hemen baksın! 6 Mart 2023 altın fiyatları.

Altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son dönemlerde sert düştü. Rekordan rekora koşan gram altın ons altının gerilmesi ile değer kaybetti. Bugün ise altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları...

Yeni Nissan X-Trail satış fiyatı belli oldu! 240.000 TL kredi imkanı ile sahip olun! 11 şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni Nissan X-Trail Şubat 2023 satış fiyatı açıklandı. 240.000 TL kredi imkanı ile sahip olabileceğiniz X-Trail modelinin özelliklerini ve 11 şubat 2023 fiyat listesini sizler için derledik.

en yeşile sahip şehirler Haberi

en yeşile sahip şehirler

10 şehrin, dünyanın en yeşil on şehri listesinde yer almasının nedeni, bu şehirlerin küresel ısınma ile en üst düzeyde mücadele ediyor olmaları. Bu şehirler sadece yeşil şehir olduklarını söylemiyorlar, aynı zamanda dünyadaki diğer şehirlere de yol gösteriyorlar. Bu şehirler yenilenebilir enerjileri kullanıyorlar; yeşil yaşam tarzını destekliyorlar; çevrenin korunması için yeşil yasalar belirliyorlar ve yeşil toplumlar yaratmak için yenilikçi stratejiler uyguluyorlar.



İlk sıra İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e ait

Greenuptown.com’da yer alan dünyanın en yeşil şehirleri listesinde ilk sıra İzlanda’nın başkenti Reykjavik’e ait. Yenilenebilir enerjiler şehrin toplam enerji ihtiyacını karşılıyor. Jeotermal faaliyetlerin tamamı yenilenebilir temiz enerjiye dönüştürülmüş durumda. Reykjavik, elektrik, sıcak su ve ısınma için ihtiyaç duyduğu enerjiyi jeotermal kaynaklardan ve hidro enerjiden elde ediyor. 2050 yılında ise fosil enerji kullanımının tamamen sıfırlanması hedefleniyor.