05 / 10 / 2024

en zengin adamın evi ne kadar

en zengin adamın evi ne kadar

Dostu ve briç partneri Bill Gates'i geride bırakarak dünyanın en zengin adamı unvanını ele geçiren Amerikalı yatırımcı Amerikalı yatırımcı Warren Buffett, oturduğu evi 31 bin 500 dolara almış.

2024’ün ilk 6 ayında vatandaşlık için gayrimenkul alanların sayısı geçen yılın iki katını geçti!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin açıkladığı rakamlara göre, 2024 ilk altı ayında yabancıların Türkiye’de yaptıkları gayrimenkul yatırımlarının yüzde 43,6’sı vatandaşlık almak için gerçekleştirildi. Geçen yılın aynı döneminde bu oran yüzde 18,6’ydı.

Türkiye'nin en zengin isimleri belli oldu! Geçen senenin birincisi sonuncu sırada...

Dünyanın ve Türkiye'nin en zengin insanlarını yayınlayan Forbes Dergisi, 2024 yılının en zenginleri listesini güncellediğini açıkladı. Buna göre, Türkiye'nin en varlıklı isimlerinin sıralandığı listede dikkat çeken değişiklikler var. 

Kıbrıs, konut ve arsa yatırımında en iyi lokasyonların başında geliyor!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, konut ve arsa yatırımı konusunda en iyi lokasyonların başında Kıbrıs'ın geldiğini belirtti. Kıbrıs'ın arsa ve konut yatırımı için değerli olduğunu belirten Gültekin yatırımcıları uyardı.

Prof. Şener Üşümezsoy en aktif fayın nerede olduğunu açıkladı: İşte bayram tatiline gidenleri bekleyen büyük tehlike!

Merakla beklenen 9 günlük bayram tatilinin başlamasına artık sayılı saatler kala Prof. Şener Üşümezsoy'dan da Akdeniz ve Ege'ye tatile gidecek olanlara uyarı geldi. Şener Üşümezsoy, en aktif fayın nerede olduğunu açıkladı.

Fiat çıldırdı! En ucuz Egea'nın fiyatı 799 bin 900 TL oldu! Tam  245 bin TL indirim!

Fiat, Haziran ayında Egea modelinde 245 bin lirayı bulan indirim yaptı ve en ucuz Egea'nın fiyatı 799 bin 900 liraya kadar geriledi.

Deprem bilimciden 6 şehir için çarpıcı uyarı: Prof. Dr. Ercan, Kuzey Anadolu Kırığı'nın en etkin kollarını açıkladı!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 6 kente dikkat çekerek uyarılarda bulundu. Ercan, Kuzey Anadolu Kırığı'nın en etkin kollarını açıkladı. İşte deprem bilimci Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Dünyanın en zengin 10 kişi listesi güncellendi! Sıralama değişti mi?

ABD merkezli Forbes, dünyanın en zengin 10 insanı listesini güncellediği duyuruldu. Nisan ayında dünyanın en zengin insanı unvanını alan Bernard Arnault sırasını korurken, listeye ilk 10'da yer almayan Google'ın kurucularından Sergey Brin dahil olduğu açıklandı.

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

Dünyanın en zengin insanları belli oldu! Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor!

Forbes dergisi, dünyanın en zenginleri listesinin güncel halini açıkladı. ABD'li milyarder Elon Musk, listenin güncellenmesi ile  birinci sıradakini kaybederken, Türkiye'den 27 kişi listede yer alıyor.

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu! 

Forbes 500 Türkiye’de 2024 yılının en zengin isimlerini açıkladı. Listenin zirvesine 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti...

2040 yılının en zengin ülkesi hangisi? 2040'ın en zengin 20 ekonomisi açıklandı, listede Türkiye var mı? 

2040 senesinde dünyanın en zengin ülkeleri ve en büyük ekonomileri olacak ülkeler kaydedildi. Yapılan değerlendirme ile 2040 senesinin en büyük 20 ekonomisi açıklandı. Açıklanan listede Türkiye de var. 

en zengin adamın evi ne kadar Haberi

en zengin adamın evi ne kadar
Ama bu parayı 1958 yılında ödemiş. Buffet'in 50 yıldır oturduğu evin büyüklüğü serveti kadar değil. Çünkü evin bulunduğu alan topu topu 6 bin metrekare. Forbes Dergisi'nin 13 yıldır dünyanın en zengini listesinde ilk sırada bulunan Gates'in evinin alanı Buffet'in evine göre 10 kat daha büyük. 1958'de Omaha'daki evini 31 bin 500 dolara alan 77 yaşındaki Buffett'ın 62 milyar dolar serveti var. Buffett, Coca-Cola, Proctor & Gamble ve Tesco gibi dev şirketlerin hissedarı....