16 / 05 / 2024

Encotes Danışmankık ve Telekomünikasyın Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Encotes Danışmankık ve Telekomünikasyın Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Encotes Danışmankık ve Telekomünikasyın Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erkan Çolak imzasıyla kuruldu.

Bmf Mühendislik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmf Mühendislik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Gür tarafından kuruldu.

Eha Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hakan Arslan tarafından kuruldu. 

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Nazım Ekşioğlu, Emrah Yığın ve Safa Ünver ortaklığında kuruldu. 

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TDT Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TDT Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tanık Tunçel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilgi TMG Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi TMG Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özgür Doğan tarafından kuruldu.

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 60 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

A1708 Mimarlık Tasarım Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A1708 Mimarlık Tasarım Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zöhre Markaroğlu tarafından 10 bin TL sermaye kuruldu. 

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Şahsenem Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

4sale Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4sale Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cihan Özcan ve Fülden Dabanlı ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Ahmet Sarıhan ve Onur Çoban ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elite For İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elite For İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi M.Moshref Saad Abdelazız, N.E.M.S.Ahmedelghabaty, I.G.Mohamedahmed tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Fsi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırımı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fsi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırımı Ticaret Anonim Şirketi Alı Rıza Egesel ve Ogan Tarhan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Encotes Danışmankık ve Telekomünikasyın Dış Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Encotes Danışmankık ve Telekomünikasyın Dış Ticaret Limited Şirketi nerede


Encotes Danışmankık ve Telekomünikasyın Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erkan Çolak imzasıyla kuruldu. 


Encotes Danışmankık ve Telekomünikasyın Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. İlgili mercilerden izin almak kaydıyla Türkiyeye umumi telefon hatları, özel telefon hatları, yüksek ve düşük hızda data, faks, video konferans ve buna bağlı işlemleri içeren hizmetlerini sağlama, b. Her çeşit telefon, cep ve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberleşme cihazları, nakil vasıtaları ve bunların yedek parça ve aksesuarlarını haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın dağıtımı, kiralanması ve başka suretle teminini sağlamak, c. Yukarıda sayılanlarda dahil olmak üzere, program sorumluluklarının yürütülmesini teminen teknik , pazarlama, işletme türlerini sözleşmeler ile temini konuları ile iştigal etmek, d. Komünikasyon sanayi ile ilgili...