06 / 05 / 2024

Enda Kenny

Enda Kenny

Konut satışları yılın ilk üç ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,51 arttı

İrlanda'da mortgage krizi: Ödemesini geciktirenlerin sayısı 3 ayda 8 bin arttı!

İrlanda Başbakanı Enda Kenny'nin ''önümüzdeki en ciddi sorun'' diye nitelediği mortgage krizi derinleşiyor

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

Silkar Endaş, 6 satış noktası açtı!

Silkar Endaş, 6 satış noktası açarak 2019'da belirledikleri şubeleşme hedeflerini tamamladı. Firma, ilerleyen zamanlarda satış noktası olmayan bazı lokasyonlarda yeni şubeler açabilir.

Enda Teknik İş Güvenliği İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Enda Teknik İş Güvenliği İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Pak tarafından kuruldu.

Enda Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enda Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Koç tarafından kuruldu.

Enda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sadi Özdemir tarafından kuruldu.

Enda Konakları'nda oturumlar başladı!

Kırkıncıoğlu Grup iştiraki DAFF Yapı tarafından Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen Enda Konakları'nda oturum başladı. Doğayla iç içe bir yaşam sunan proje şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

ENDA Konakları’nda cazip ödeme seçenekleri!

DAFF Yapı imzasıyla hayata geçirilen ENDA Konakları şehir merkezine 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 20 adet daireden oluşan ENDA Konakları’nda cazip ödeme seçenekleri sunuluyor.

ENDA Konakları teslime hazır!

Gölbaşı’nda hayata geçirilen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA Konakları teslime hazır...

Gölbaşı Enda Konakları'ndan uluslararası marka kombinasyonu!

Gölbaşına değer katan proje ENDA Konakları, akıllı ev teknolojisi ve geleneksel konak keyfini birleştirirken, malzeme ve ekipmanlarda kullanılan Schüco, Berker, Hoger gibi 1. kalite uluslararası marka karması ile de sorunsuz ve rahat bir yaşamı garanti ediyor.

ENDA Konakları'nda yaşam Ağustos'ta başlıyor!

DAFF Yapı tarafından Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen ENDA Konakları'nda teslimler başlıyor. Projede yaşam Ağustos'ta başlayacak.

Enda Konakları'nda daire fiyatına konak!

Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda hayata geçen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA projesi, yeni nesil konak keyfini cazip fiyatlarla sunuyor. ENDA’da fiyatlar, Ankara’nın gözde yaşam bölgelerindeki normal daire fiyatları ile aynı düzeyde.

Enda Konakları lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta!

Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda hayata geçen “yatay mimari” konseptli ENDA Konakları, lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta.

Enda Konakları, yaza teslim edilecek!

Ankara'da inşa edilen Enda Konakları, yaza teslim edilecek. 20 konaktan oluşan proje 18 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor.

Enda Kenny Haberi

Enda Kenny

Konut satışları yılın ilk üç ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,51 arttı. Ocak-mart döneminde 96 binden fazla konut el değiştirirken Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli en çok artış görülen şehirler olarak dikkat çekti.

Hükümetin cari açığı önlemeye yönelik kararlarıyla kısmî daralma yaşanan konut satışlarında yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,5 artış gözlendi. Söz konusu dönemde 96 bin 92 konut, satış sonucu el değiştirdi. Türkiye genelinde bir önceki dönem olan 2011 yılının Ekim-Aralık dönemine göre ise yüzde 19,16 oranında düşüş gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı rakamlara göre 16 bölgede artış, 10 bölgede düşüş ortaya çıktı. En çok artış gösteren bölgeler sırasıyla, yüzde 43,75 oranıyla Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova, yüzde...