02 / 05 / 2024

ender çulhacı kimdir

ender çulhacı kimdir

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı İhtisas Komisyonları belli oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanlığına Halis Ender Çulhacı seçildi.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Halis Ender Çulhacı Adana İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı oldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı İhtisas Komisyonları belli oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanlığına Halis Ender Çulhacı seçildi.

Ender Vardar kimdir?

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti. Peki, Ender Vardar kimdir? İşte Ender Vardar...

Ender Özışık kimdir?

Mimar Ender Özışık kimdir? Mimar Ender Özışık bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Ender Özışık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ender Özışık..

Mustafa Ender Coşgunçay kimdir?

Mimar Mustafa Ender Coşgunçay kimdir? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Mustafa Ender Coşgunçay, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor?

Ender Ergün kimdir?

Mimar Ender Ergün, ortağı olduğu Peta Mimarlık'tan ayrılarak 1995'te Ergün Mimarlık'ı kurdu. Kılıçoğlu Group'un Kadıköy Kozyatağı'nda hayata geçirdiği Mermerler Plaza projesinin mimarı Ender Ergün kimdir? İşte Ergün'ün özgeçmişi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

ender çulhacı kimdir Haberi

ender çulhacı kimdir

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı İhtisas Komisyonları belli oldu. Yapılan değerlendirmede 14 Komisyon başkanları ve üyeleri seçildi.


BİR YIL GÖREV YAPACAKLAR

İhtisas Komisyonlarında göreve seçilen başkan ve üyeler bir yıl boyunca görev yapacaklar. Adana Büyükşehir Belediye Meclisi İhtisas Komisyonu kentin gelişmesi için plan ve projelere yön verecekler. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde belediye başkanı hariç MHP 36, AK Parti 28, CHP 14olmak üzere partilere göre dağılımı var. Yapılan İhtisas Komisyonu seçimlerinde grubu bulunan her partiden temsilci yer alıyor. Bu ay yapılması planlanan Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde İhtisasa Komisyonları seçimleri gündeme getirilecek.


İŞTE O İSİMLER

Adana Büyükşehir Belediyesi 2016 İhtisas Komisyonlarına görev dağılımı 14 bölümden oluştu. Buna göre Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığına Ulaş Bahri Çetinkaya, İmar ve Bayıdırlık Komisyonu Başkanlığına Halis Ender Çulhacı, Kanunlar...