03 / 05 / 2024

Ender Kalıp inşaat iletişim

Ender Kalıp inşaat iletişim

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şengül tarafından kuruldu. 

TÜİK az önce açıkladı: İnşaat sektöründe güven...

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre Reel kesim (imalat sanayi) güven endeksi aynı düzeyde kalıp 103,5 değerini alırken, inşaat sektörü güven endeksi de yine aynı düzeyde kalarak 88,6 değerini aldı.

Demir cevheri yükseldi! İnşaat demir fiyatları çakıldı! 1 ton inşaat demiri ne kadar? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'deki talebin daha da toparlanacağı yönündeki umuduyla yükselişe geçti. İnşaat demir fiyatları ise resmen çakıldı. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İnce ve kalın inşaat demiri kaç lira? 26 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

Stage P İnşaat Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Stage P İnşaat Mühendislik Mimarlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Anatolii Gavrilov tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Monitör İnşaat Otomotiv Reklam Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monitör İnşaat Otomotiv Reklam Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Arif Durmaz tarafından kuruldu.

Aras İskele Ve Kalıp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras İskele Ve Kalıp İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Özgür Özden tarafından kuruldu.

Özaybi İnşaat İskele Ve Kalıp Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaybi İnşaat İskele Ve Kalıp Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Ahmet Özaybi tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Ender Kalıp inşaat iletişim Haberi

Ender Kalıp inşaat iletişim

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şengül tarafından kuruldu. 

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT Resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton,asfalt,karayolu,liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...