07 / 05 / 2024

Ender Reyhan

Ender Reyhan

Öykü Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Haritacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ender Reyhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Sapanca Reyhan Villaları’nın satışları başladı!

Sapanca Reyhan Villaları Marmara bölgesi Sakarya iline bağlı olan Sapanca’da inşa ediliyor. Proje İstanbul şehir merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1 saat uzaklıkta yer alıyor.

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Kalıp Teknolojileri Ve Makina Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şengül tarafından kuruldu. 

Enflasyonla Topyekün Mücadele kampanyasına Ender İnşaat'tan destek!

Ender İnşaat, hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele”  kampanyasına “İnciyaka Ankara” projesiyle destek verdiğini açıkladı. 

Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul'da sağlıklı yaşamı anlattı!

Sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul projesinin “İyi Yaşam Kulübü” etkinliğine katıldı. Saraç, Büyükyalı İstanbul'un sahip olduğu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu söyledi.

Büyükyalı İstanbul'da, Ender Saraç sohbeti 12 Şubat'ta!

“İnsan” ve “iyi yaşam” kavramlarını odağına alan Büyükyalı İstanbul, sağlıklı yaşam konusunda uzmanlaşmış ünlü Dr. Ender Saraç’ı, 12 Şubat Pazar günü satış ofisinde ağırlayacak.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Reyhan Grup Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reyhan Grup Yapı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Songül Işık tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 3062.Sokak'ta kuruldu.

Bahaş Reyhan Gayrimenkul İnşaat ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Bahaş Reyhan Gayrimenkul İnşaat ve Geliştirme Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta İstanbul, Esenyurt, Piri Reis Mahallesi, 2061 Sokak' ta kuruldu.

Halis Ender Çulhacı Adana İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı oldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı İhtisas Komisyonları belli oldu. Adana Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanlığına Halis Ender Çulhacı seçildi.

Ender Reyhan Haberi

Ender Reyhan

Öykü Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Haritacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ender Reyhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Öykü Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Haritacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü serbest harita ve kadastro mühendislik müşavirlik hizmetleri bina büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık mühendislik teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan proje teknik hesaplar danışmanlık etüd araştırma tasarım fizibiliteleri yapmak. 2-) Yapı endüstrisinin doğrudan doğruya veya dolayısıyla ilgide bulunduğu her türlü proje, montaj, tesisat, mimari, kontrollük,çizim,müşavirlik, danışmanlık, araştırma, tahlil, etüt gibi tekniğe ve ihtisasa dayalı hizmetlerin müteahhitlik,taşeronluk ve inşaatla ilgili diğer iş ve işlemlerin yurt içinde ve yurt dışında yapmak veya idame ve intaç etmek 3-) Yurt içinde ve...