03 / 05 / 2024

ender saraç tgeknosa ile mutfak günleri etkinliği

ender saraç tgeknosa ile mutfak günleri etkinliği

Teknosa' dan yapılan açıklamaya göre, “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul Maltepe Park Teknosa Exxtra mağazasında ünlü Beslenme Uzmanı Ender Saraç’ ın katılımıyla yapıldı...

Emlak Konut Saraçoğlu projesi imza töreni 20 Mart'ta!

Emlak Konut GYO,  Maliye Bakanlığı ile birlikte Ankara Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde yeni bir dönüşüm projesine başlıyor. 

Emlak Konut Kızılay Saraçoğlu'nda dönüşüme başlıyor!

Emlak Konut GYO,  Maliye Bakanlığı ile birlikte Ankara Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde yeni bir dönüşüm projesine daha imza atmaya hazırlanıyor...

Çankaya'da sit alanı olan Saraçoğlu Mahallesi meclis gündeminde!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan ve 1. derece SİT alanı olan Saraçoğlu Mahallesi'nin geleceği TBMM gündeminde konu oldu...

Levent Gök: Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Ankara'nın en önemli kültür mozaiğini oluşturan Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı'nda son durum!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Saraçhane Çarşısı’nda da zemin düzenleme ve restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Saraçoğlu Emlak Enerji Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Enerji Ve Sanayi Anonim Şirketi Serhan Saraç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı’nda çalışmalar başladı!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Saraçhane Çarşısı’nda düzenleme çalışmalarına start verdi.

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı’nda restorasyon devam ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Saraçhane Çarşısı’nda restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi Murat Yıldız ve Dursun Çalışkan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul'da sağlıklı yaşamı anlattı!

Sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul projesinin “İyi Yaşam Kulübü” etkinliğine katıldı. Saraç, Büyükyalı İstanbul'un sahip olduğu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu söyledi.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Büyükyalı İstanbul'da, Ender Saraç sohbeti 12 Şubat'ta!

“İnsan” ve “iyi yaşam” kavramlarını odağına alan Büyükyalı İstanbul, sağlıklı yaşam konusunda uzmanlaşmış ünlü Dr. Ender Saraç’ı, 12 Şubat Pazar günü satış ofisinde ağırlayacak.

Adnan Saraç: Konut fiyatları 2017'de artacak!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, son dönemde yaşanan Türk Lirası devriminin gayrimenkul sektöründe de hakim olduğunu belirterek, ev almak için son derece uygun bir dönem olduğunu söyledi.

ender saraç tgeknosa ile mutfak günleri etkinliği Haberi

ender saraç tgeknosa ile mutfak günleri etkinliği


Teknosa’nın tüketicilere yönelik gerçekleştirdiği “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul'da gerçekleştirildi.


Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre,  “Teknosa ile Mutfak Günleri” etkinliği İstanbul Maltepe Park Teknosa Exxtra mağazasında ünlü Beslenme Uzmanı Ender Saraç’ın katılımıyla yapıldı. 


Özellikle kadın tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Türkiye’nin önde gelen Beslenme Uzmanı Ender Saraç ve ünlü aşçı Başak Sanaç eşliğinde sağlıklı beslenmenin püf noktaları ve sağlıklı yemek tarifleri anlatıldı.


Sağlıklı beslenmenin püf noktalarının yanı sıra tarifler de veren Ender Saraç tarafından seçilen menüdeki yemekleri ise aşçı Başak Sanaç, tüketicilerin de katılımıyla hazırladı.


Etkinlikte, mutfaklarda hayatı kolaylaştıracak teknolojilerin desteğiyle hazırlanan özel tarifler paylaşıldı. Menünün sürprizlerinden biri de yeni yıla sağlıkla başlamak isteyenler için sunulan Teknosa turuncu detoks çorbaydı.


Etkinliğine katılanlar, doğru ve sağlıklı beslenme konusunda Ender Saraç ile sohbet etme imkanı da...