28 / 04 / 2024

Endless City projesinin bilgileri

Endless City projesinin bilgileri

İngiltere'nin başkenti Londra'da 'Endless City' (Sonsuz Şehir) adı verilen bir projenin hayata geçirilmesi planlanıyor. Yüksekliğinin 300 metreyi bulacağı öngörülen yapı kimilerine ev kimilerine ofis olacak.

Harmony City'de 60 ay vade fırsatı!

Kocaeli'de hayata geçirilen Harmony City projesinden 60 ay vade ile konut sahibi olunabiliyor. Harmony City projesinin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

For City'de peşinatsız vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutlar için peşinatsız vade yapılıyor.

Bursa Nilüfer For City'de 36 ay vadeyle! 2025'te teslim! 

Nilüfer For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 336 konutun yer aldığı Nilüfer For City projesinden 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Future Deluxe City fiyat!

Zeray İnşaat tarafından inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları açıklandı. Peki Future Deluxe City fiyatı ne oldu? Future Deluxe City nerede? İşte Future Deluxe City fiyat bilgisi ve tüm detaylarıyla...

Future Deluxe City nerede?

Zeray İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Future Deluxe City nerede yükselecek? Future Deluxe City konum bilgisi? İşte Future Deluxe City nerede sorusunun cevabı...

Katar Kızılayı ve AFAD, Amran Konut Köyü'nde 2. etabı tamamladı!

Katar Kızılayı ve AFAD’ın Fırat Kalkanı bölgesindeki işbirliği meyvelerini vermeye devam ediyor. “Amran Konut Köyü” adı verilen “Crescent Residential City” projesinin ikinci etabı tamamladı.

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Aydın Mylife City'de örnek daireler yıkılıyor!

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

İzmir Studio City'nin 7. etabı satışta! 179 bin TL'ye!

İzmir Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 56 dairenin yer aldığı 7. etapta fiyatlar 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. 

Tempo City'nin 5 ayda yüzde 45'i satıldı!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Tempo City projesinin 5 ayda yüzde 45'i satıldı.

Fikirtepe Brooklyn City iletişim!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn City projesinin ön talep süreci Mart ayında başlıyor. İşte Fikirtepe Brooklyn City iletişim bilgileri...

5. Etap Studio City Konutları yaza hazır!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Seyrek'teki Studio City projesinin ilk 4 etabının satışını tamamladıklarını, projede toplum konut hedefinin 2 bin 500 olduğunu söyledi.

Adana Aslan City projesinin temeli atıldı!

As Çukurova Gayrimenkul'ün uzun süredir üzerinde çalıştığı Aslan City prestijli projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. İnşaat, yeni yapılan stadyum civarında bütün ihtişamıyla yükseliyor.

Endless City projesinin bilgileri Haberi

Endless City projesinin bilgileri

İngiltere'nin başkenti Londra'da 'Endless City' (Sonsuz Şehir) adı verilen bir projenin hayata geçirilmesi planlanıyor. Yüksekliğinin 300 metreyi bulacağı öngörülen yapı  kimilerine ev kimilerine ofis olacak. Kompleks, sokak. okul. alışveriş ve eğlence merkezleri ile plazalara kadar bir şehirde ihtiyaç duyulan her şeyi barındıracak. Projenin arkasında uluslararası çaptaki prestijli mimar yarışmalarından ödülle dönen 'Sure' adlı inşaat şirketi var. 


Şirket yetkililerinin verdiği bilgiye göre son teknolojiyle donatılan şehrin içindeki ulaşım köprü ve yürüyüş yollanvla sağlanacak. İnsanlar bu şekilde bir yerden başka bir yere kolaylıkla...