17 / 05 / 2024

Endonezyada gemi neden battı

Endonezyada gemi neden battı

Endonezya’da turistleri taşıyan teknenin batması sonucu 15 kişinin kaybolduğu, teknedeki 10 kişinin ise kurtarıldığı bildirildi. Çevredeki balıkçılar tarafından teknedeki 10 kişi kurtarıldı. Kaybolan 15 kişinin bulunması için de çalışma başlatıldı.

Kredi notu neden düşer?

Kredi kullanım aşamasında banka ilk olarak tüketicinin kredi notunu sorgular. TC kimlik numarası ile yapılan bu sorgulamaya KKB Sorgulaması denir. Peki kredi notu neden düşer?

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Konut kredisi faizleri neden yükseldi?

Artan terör saldırıları ve döviz kurları, seçim öncesinde 0.90 oranında seyreden banka faiz oranlarında adım adım yükselmelere neden oldu. Vatandaşın son yıllarda fazla rağbet gösterdiği konut kredilerinde de durum değişmedi.

Bankalar neden emlakçılığa soyundu?

Bireysel krediler yüzünden elindeki gayrimenkul stoğu şişen bankalar, elindeki konutları satışa çıkardı. Peki bankalar neden emlakçılığa soyundu ?

Dubai Cityscape'e Türk firmalarının ilgisi neden arttı?

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarındayız. 61 Türk firması ile buradayız. Geçen yılın iki katı ilgimiz var buraya ve fuarın beşte birini bizim inşaatçılar kaplamış durumda. Peki neden?

Kamulaştırma neden yapılır?

Kamulaştırma, özel mülkiyette bulunan gayrimenkullerin, kamu yararı amacıyla, devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçmesini sağlayan kanuni bir yolu olarak tanımlanıyor. Peki, kamulaştırma neden yapılır?

Hatay'da gemi şeklinde fakülte inşa ediliyor!

Hatay'daki İskenderun Teknik Üniversitesi'de (İSTÜ) gemi şeklinde inşa edilen Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi, ilginç mimarisiyle dikkat çekiyor.

Ulusoy1 Gemi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy1 Gemi Yatırımları Anonim Şirketi, Yılmaz Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından 21 milyon 835 bin 270 TL sermaye ile 13 Ağustos 'ta Kavacık 'ta kuruldu.

Mersin'deki yapılaşma büyük hasara neden oluyor!

Prof. Dr. Selim İnan, Mersin Körfezi'ndeki depreme dikkat çekerek, Akdeniz'de meydana gelebilecek büyük ölçekli bir depremde Erdemli-Mersin-Tarsus arasında gevşek zemin üzerine çok katlı yapılanma nedeniyle büyük hasarlara neden olabileceğini açıkladı.

Kırşehir'de konut fiyatları neden arttı?

Kırşehir’de konut fiyatlarının Türkiye geneline göre yüksek oluşunu İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Haluk Türedi değerlendirdi. Peki Kırşehir'de konut fiyatları neden arttı?

Tuzla'da konut fiyatları ve kiraları neden yükseldi?

EVA Gayrimenkul Değerleme, marinayla yıldızı parlayan ve İstanbul’un hızla değerlenen ilçeleri arasında bulunan Tuzla’ya dikkat çekiyor. Peki Tuzla'da Konut fiyatları ve kiralar neden yükseldi?

İstanbul Boğazı'nda gemi yalıya çarptı!

İstanbul Boğazı'ndan geçen Sierra Leone bayraklı gemi, dümeninde meydana gelen arıza nedeniyle Kanlıca'da Ethem Pertev yalısına çarptı. Yalıda ve gemide hasar meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Mersin'de gemi şeklinde bina yapıldı!

İsmailağa Cemati'ne yakın bir internet sitesinde Mersin'de 'Gemi şeklinde Kuran kursu' bulunduğuna ilişkin fotoğraflar var. Bir başka internet sitesinde ise kursun inşaatının 1 yılda tamamlandığı, 2015-2016 yılında hizmet vermesi planlandığı belirtti.

Endonezyada gemi neden battı Haberi

Endonezyada gemi neden battı

Endonezya’da turistleri taşıyan teknenin batması sonucu 15 kişinin kaybolduğu, teknedeki 10 kişinin ise kurtarıldığı bildirildi.


Endonezya’nın doğusundaki  Lombok Adası'ndan Komodo Adası'na turistleri götüren tekne gece henüz belirlenemeyen bir nedenle battı. Çevredeki balıkçılar tarafından teknedeki 10 kişi kurtarıldı. Kaybolan 15 kişinin bulunması için de çalışma başlatıldı.


Teknik bir arızadan dolayı iletişim kopukluğu yaşandığı ve  bu nedenle arama çalışmalarının geç başladığı bildirildi.


Öte yandan kurtarılan turistlerin Yeni Zelanda, İspanya, Fransa ve İngiltere vatandaşı oldukları...