29 / 04 / 2024

Endora Göksu ulaşım

Endora Göksu ulaşım

Endora Göksu fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi.

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm payı eleştirisi!

2018 yılında raylı sistemlere ayrılan bütçenin, 2021 yılında düşürülmesine dikkati çeken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüme ayrılan payın da azaldığını belirtti.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İşsever tarafından kuruldu.

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları mecliste!

Elbistan Göksu karayolu yapım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç yol yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Endora Göksu ulaşım Haberi

Endora Göksu ulaşım

Endora Göksu Residence'de 150 adet konut mevcut. Arıkan Gündüz Yapı tarafından inşa edilen projede 4+1 olarak tasarlanan daire tipleri bulunuyor. 


Endora Göksu fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. 3 blok halinde hayata geçirilen proje Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. 


Arıkan Gündüz Yapı Endora Göksu'da fitness salonu, yürüyüş alanları, spor alanları, çocuk parkı, voleybol sahası, basketbol sahası, açık otopark, sinema salonu gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Endora Göksu fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi Ekim 2016 olarak belirlenen proje 151 metrekare ve 153 metrekare büyüklükte konutlardan oluşuyor.


Endora Göksu Evleri nerede?

Ulaşım: Susuz Mahallesi Küme Evleri No: 371 Yenimahalle Ankara


Endora Göksu satış ofisi iletişim

Telefon: 0 312 247 30 90

http://www.endoragoksu.com/

Özge...