14 / 05 / 2024

endülüspark

endülüspark

36 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabilen Bursa Park Endülüs Evleri 'nde; 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

50 MP Kameralı Tecno Spark 8 Pro'ya indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'ya web'e özel indirim uyguladı! Peki, Vatan Bilgisayar'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Servet GYO Çelik Özer Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Özer Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Çlş Endüstriyel Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çlş Endüstriyel Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elma tarafından kuruldu.

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydın tarafından kuruldu.

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Alman inşaat endüstrisindeki canlılığın devam etmesi bekleniyor!

Bundesbank, ekonomiye yönelik bu yılın ağustos ayı raporunu yayımladı, raporda “Alman inşaat endüstrisindeki canlılığın ise devam etmesi bekleniyor.” değerlendirmesi yapıldı.

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'na Kristal Baret Ödülü!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi ile Kristal Baret Ödülleri’nin inovasyon kategorisinde ödül aldı.

Assen Endüstiyel Otomotiv Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Assen Endüstiyel Otomotiv Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Özsakız tarafından kuruldu.

Endülüs Park yılbaşında açık mı?

Endülüs Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park yılbaşında açık mı? Endülüs Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Endülüs Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

endülüspark Haberi

endülüspark

Bursa Endülüs Park Evleri 'nde 245 konut ev 120 ticari ünite bulunuyor. Endülüs A.Ş İnşaat imzası taşıyan proje Mudanya Yolu üzerinde inşa ediliyor.


36 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabilen Park Endülüs Evleri 'nde; 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.


Mudanya Yolu üzerinde yükselen Endülüs Evleri 'nde; açık ve kapalı yüzme havuzu,  fitness salonu, akıllı ev otomasyon sistemi, çocuk oyun alanları, kuru temizleme hizmeti, spa ve vale hizmeti mevcut.


Web: www.enduluspark.com                                                                       ...