20 / 05 / 2024

Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı ve Sanal Müze Projesi

Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı ve Sanal Müze Projesi

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Derneği (ETMK), Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı ve Sanal Müze Projesi kapsamında sektörel toplantılarına YEM'de devam ediyor

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Bayrak tarafından kuruldu.

Şeffaf tasarımlı Nothing Ear (2) tanıtıldı! Türkiye’de satılacak mı?

Şeffaf tasarımıyla dikkat çeken yeni Ear, gelişmiş ANC ve fazlasını sunmasıyla dikkat çekiyor. Nothing Ear (2) özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki ürün Türkiye’de satılacak mı? İşte detaylar…

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Maserati'nin elektrikli SUV modeli tanıtıldı! Tasarımıyla nefesleri kesiyor!

Maserati, Grecale Folgore modelinin tanıtımı gerçekleştirildi. Peki Maserati'nin ilk elektrikli SUV modeli Grecale Folgore hakkında merak edilen her şey haberimizde yer alıyor...

Volkswagen Virtus Sedan 2022 tanıtıldı! İşte tüm özellikleri...

Yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle 2022 Volkswagen Virtus Sedan'ın tanıtımı gerçekleştirildi. 25'ten fazla ülkede satılacak olan yeni Virtus'un tasarımı ve özelliklerine dair tüm merak edilenler haberimizin detayında yer alıyor...

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Gökgöz ve Onur Kalender ortaklığında kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın başvurusu uzatıldı!

İMİB'in geleneksel hale getirdiği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’na gelen yoğun talep sonrasında başvuru süresi uzatıldı. 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın yeni başvuru tarihi 24 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eser Pul, Utku Kepcen ve Emin Korkut ortaklığında kuruldu.

Yapı sektöründe üretim maliyetleri düşüyor!

Yapı sektörü söz konusu olduğunda alüminyum kullanımı öne çıkıyor. Endüstriyel tasarım sayesinde parçalar üzerindeki gram seviyelerinde bulunan azaltmalar üretim maliyetlerinde ciddi bir tasarruf sağlıyor.

Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı ve Sanal Müze Projesi Haberi

Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı ve Sanal Müze Projesi

ETMK’nın (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Derneği) İstanbul Kalkınma Ajansı’nın mali destek programından yararlanarak gerçekleştirdiği “Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı ve Sanal Müze Projesi” kapsamında, üst düzey yönetici sanayici ve endüstriyel tasarımcıları bir araya getiren, sektörün sorunlarının tartışıldığı ve çözüm önerilerinin getirildiği, ihracat hacminin arttırılmasına yönelik stratejilerin oluşturulduğu, sektörel toplantılar devam ediyor.


11 Temmuz Çarşamba Günü, ”Yapı Gereçleri ve Aydınlatma Sektörü” konulu toplantı, 14.00-18.00 saatleri arasında, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 (Polat Kulesi Yanı), Fulya/İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.


Program şöyle;


Tarih: 11 Temmuz 2012 Çarşamba

Akış: 14:00 - 18:00 Yapı Gereçleri ve Aydınlatma Sektörel Toplantı 

Adres: Yapı Endüstri Merkezi (YEM) Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 (Polat Kulesi Yanı) 34394 Fulya/İstanbul


Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı (ETTA) ve Endüstriyel Tasarım Sanal Müzesi (ETSM) Projesi,...