09 / 05 / 2024

YEM, yapı ve aydınlatma sektörünü tasarımcılarla buluşturuyor!

YEM, yapı ve aydınlatma sektörünü tasarımcılarla buluşturuyor!

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Derneği (ETMK), Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı ve Sanal Müze Projesi kapsamında sektörel toplantılarına YEM'de devam ediyor



ETMK’nın (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Derneği) İstanbul Kalkınma Ajansı’nın mali destek programından yararlanarak gerçekleştirdiği “Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı ve Sanal Müze Projesi” kapsamında, üst düzey yönetici sanayici ve endüstriyel tasarımcıları bir araya getiren, sektörün sorunlarının tartışıldığı ve çözüm önerilerinin getirildiği, ihracat hacminin arttırılmasına yönelik stratejilerin oluşturulduğu, sektörel toplantılar devam ediyor.


11 Temmuz Çarşamba Günü, ”Yapı Gereçleri ve Aydınlatma Sektörü” konulu toplantı, 14.00-18.00 saatleri arasında, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 (Polat Kulesi Yanı), Fulya/İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.


Program şöyle;


Tarih:11 Temmuz 2012 Çarşamba

Akış:14:00 - 18:00 Yapı Gereçleri ve Aydınlatma Sektörel Toplantı 

Adres:Yapı Endüstri Merkezi (YEM) Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 (Polat Kulesi Yanı) 34394 Fulya/İstanbul


Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı (ETTA) ve Endüstriyel Tasarım Sanal Müzesi (ETSM) Projesi, İstanbul Kalkınma Ajansı 2010 yılı Kar Amacı Gütmeyen Kurumlara Yönelik Yaratıcı Endüstrilerin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenmektedir. Beyoğlu Belediyesi iştirakçi olarak; TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi), Arzum, Gürallar Art Craft, Armaggan, Arlight, Ersa markaları ilgili sektorlerde sektörel sponsorlar olarak projeyi desteklemektedir.


Geri Dön