29 / 04 / 2024

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması 2020 Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması kazananları

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması 2020 Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması kazananları

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dönmez tarafından kuruldu.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Önemli tarafından kuruldu.

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Bayrak tarafından kuruldu.

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Ekopanel Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekopanel Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aytan tarafından kuruldu.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadere tarafından kuruldu.

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması 2020 Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması kazananları Haberi

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması 2020 Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması kazananları

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından düzenlene, üniversitelerin endüstriyel tasarım, mimarlık ve sanat bölümü öğrencileri ile sektör profesyonellerinin katılımına açık olan “9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı. “Öğrenci” ve “profesyonel” olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmaya toplam başvuru 599 olurken, aday projeler Türkiye’nin önde gelen mimar ve iç mimarlarının yanı sıra değerli akademisyenlerden, sektör temsilcilerinden ve İMİB yetkililerinden oluşan bir Seçici Kurul tarafından üç aşamalı olarak değerlendirildi. 

Türk doğal taşları kullanılarak özgün ve endüstriyel olarak üretilebilir ürünler geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmamanın öğrenci kategorisinde 7, profesyonel kategorinde ise 4 proje ödüle layık görüldü.

74 bin TL para ödülü yanı sıra eğitim bursu şansı yakaladılar

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması Seçici Kurul Üyeleri, profesyonel kategorisinde Hadiye...