25 / 07 / 2024

Enerji 34 Turizm iletişim

Enerji 34 Turizm iletişim

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 75 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Serbülent Tırpancı tarafından kuruldu. 

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Şirin tarafından kuruldu.

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntro Yapı Doğal Taş İnşaat Enerji Turizm İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neco Öztürk tarafından kuruldu.

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

Faal Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Famıl Baghıyev ve Mehmet Arslan ortaklığında kuruldu.

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'da Mine Narin, Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında Kuruldu!

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de Emir Karaca tarafından kuruldu.

Onx Yapı Turizm Enerji Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onx Yapı Turizm Enerji Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Bekir Polat tarafından kuruldu.

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin Maltepe'de yapıldı.

Enerji 34 Turizm iletişim Haberi

Enerji 34 Turizm iletişim

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 75 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Serbülent Tırpancı tarafından kuruldu. 

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü restoran, cafe, lokanta ,bakkaliye gibi gıda satışının yapılabileceği ,toptan ve perakende satış yapabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları...