07 / 05 / 2024

Enerji denetimleri sım kart

Enerji denetimleri sım kart

Avea CEO'su Erkan Akdemir, özelleştirmelerle birlikte enerji sektörünün geçirdiği dijital dönüşümüle ilgili olarak "Enerji Özelleştirmeleri ve İletişim Altyapısının Önemi" toplantısında sektörün geleceğine ve mobilleşmesine dair önemli mesajlar verdi...

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Ig Enerji Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ig Enerji Yatırım Limited Şirketi Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Ali S. Elkhatroushi ve Mahmud Ali S Elkhatroushi ortaklığında kuruldu.

EPDK hizmet binası 2. kısım ihalesi yarın!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Hizmet Binası II. Kısım İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Cıc AG tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde kuruldu.

Taba Enerji Yatırım Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taba Enerji Yatırım Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye ile bugün Taha Gümrükçü ve Safa Batuhan Akbaş imzasıyla kuruldu.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşinin yer teslimi SiyahKalem Mühendislik İnşaat'a yapıldı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım konut inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme-işinde Siyahkalem Mühendislik İnşaat ile sözleşme imzalandı.

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S M Group Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün M. F. Hassanın İbrahim ve S. M. Salah İbrahim imzasıyla kuruldu.

Ataköy 5. Kısım Camii'nin çatısı çöktü: Yaralılar var!

Bakırköy Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze namazı kılanların üzerine, kar biriken açılır kapanır çatı çöktü. Tentenin altında kalan 10 kişi yaralandı. Yaralılar bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındı. Olayda ilk belirlemelere göre bir kişi yaşamını yitirdi.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut inşaat ihalesi Mustafa Ekşi İnşaat ile imzalandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'a 8 firmadan teklif!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2 Kısım'ın ihalesi yapıldı. 8 firmadan teklifin geldiği ihalede en yüksek teklifi 351 milyon 123 bin TL olarak Akay İnşaat A.Ş verdi.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 4. Kısım değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 4. Kısım değerleme raporu yayınlandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu yayınlandı.

Enerji denetimleri sım kart Haberi

Enerji denetimleri sım kart

Akıllı sayaçlar artık kayıp ve kaçakların tespitinde kullanılacak. Avea CEO'su Akdemir "Sistem sayesinde cari açık düşecek" dedi.


Avea CEO'su Erkan Akdemir, özelleştirmelerle birlikte enerji sektörünün geçirdiği dijital dönüşümüle ilgili olarak "Enerji Özelleştirmeleri ve İletişim Altyapısının Önemi" toplantısında sektörün geleceğine ve mobilleşmesine dair önemli mesajlar verdi. Avea ev sahipliğinde, Kolin Grup CEO'su Cantekin Dinçerler ile Aksa Enerji Genel Müdürü Cüneyt Uygun'un katılımıyla gerçekleşen toplantıda, enerjide dijitalleşmenin sektöre getirdiği ve getireceği katkılarla ilgili bilgiler paylaşıldı. 


12 MİLYARLIK PAZAR 

Başta enerji olmak üzere tüm sektörlerde mobil teknolojilerin yani M2M'in artan önemine dikkat çeken Akdemir, "Sunduğumuz takip sistemleriyle enerjinin doğru tüketilmesine ve ithalatın düşürülmesine yardımcı oluyoruz. Hizmetlerimiz zaman ve maliyetten tasarrufun yanı sıra kârlılığı da artırıyor. Bunun sonucunda cari açık azalacaktır" diye konuştu. Akıllı sayaçların maliyetinin...