19 / 05 / 2024

enerji hattı tesisi yapım işi

enerji hattı tesisi yapım işi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TM enerji iletim hattı tesisi kurulması için halkın öneri ve görüşlerini almak üzere Niğde ve Konya'da halkın katılımı toplantısı yapılacak...

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arsasından enerji nakil hattı geçirilen vatandaşın bireysel başvurusu haklı bulundu!

Anayasa Mahkemesi (AYM), arsasından geçirilen enerji nakil hattı için ödenen tazminatın eksik verilmesi sebebiyle açtığı ek davası reddedilen vatandaşın mülkiyet hakkının ihlal edildiğine karar verdi. 

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Maltepe E5 Güneyi Enerji Nakil Hattı itiraz planı askıda!

Maltepe İlçesi, E5 Güneyi Enerji Nakil Hattına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 15 Şubat 2019 tasdik tarihli plan bugün askıya çıkarıldı...

Silivri RES TM Enerji İletim Hattı plan tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, 154 KV Yamaçtepe 2. RES TM - Seymen Çöp Gaz TM - Silivri RES TM Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Kartal-İçmeler-Tuzla Enerji İletim hattı imar planı askıda!

Tuzla İlçesi, 154 KV Kartal-İçmeler-Tuzla Brş. N Enerji İletim hattına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Maltepe E-5 Güneyi Enerji Nakil Hattı imar planı askıda!

Maltepe E-5 Güneyi Enerji Nakil Hattı Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli askıya çıkarıldı..

Eskişehir'de enerji nakil hattı için acele kamulaştırma yapılacak!

Eskişehir'de Enerji Nakil Hattının yapımı amacıyla bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma yapılacak...

Eyüpsultan Teiaş Enerji İletim hattı imar değişikliği askıya çıktı!

Eyüpsultan İlçesi, Teiaş Enerji İletim hattına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Karaman-Ereğli'de Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Karaman ve Ereğli'de Enerji İletim Hattı için 3 ayrı acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Erzincan'a 7.4 milyon TL'ye enerji üretim tesisi kurulacak!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Beybağı'ndaki arsa üzerine enerji üretim tesisi kurulmasını işini ihale edecek. İşin, yatırım maliyeti ve kira bedeli 7 milyon 408 bin TL olarak belirlendi.

Adapazarı-İzmit Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

154 kV Adapazarı-Köseköy-Hyundai-Enerjisa-İzmit-Yarımca I-Tepeören Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi Kapsamındaki Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

enerji hattı tesisi yapım işi Haberi

enerji hattı tesisi yapım işi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) tarafından TM enerji iletim hattı tesisi ve işletmesi planlanmaktadır. Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak üzere halkın katılımı toplantısı Niğde ve Konya'da 2 Temmuz 2013 tarihinde düzenlenecek.


Duyurunun detayı için