13 / 05 / 2024

enerji sektörüne yapılan yatırım

enerji sektörüne yapılan yatırım

Türkiye'de 2023 yılına kadar enerjiye yapılacak yatırıma 100 milyar dolar harcanacak...

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Bankalar çalışanlarına ne kadar zam yaptı? İşte bankacılık sektöründe zam oranları

Özel sektör zamları merakla beklenirken bazı bankaların zam oranları belli oldu. İşte bankacılık sektöründe yapılan zam oranları

İnşaat sektörüne gelen zamlar kasırga etkisi yarattı, dağıttı geçti! Beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe zam haberleri gündemde yerini korumaya devam ediyor. İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemeleri olan demir, beton ve çimentoya fahiş zamlar geldi. İnşaat sektörüne gelen zamlar sektörü resmen darmaduman etti. Peki beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar?

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı!

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı. Kamuda bu sene konut sektöründe 72 proje için ayrılan 789 milyon 273 bin lira değerindeki yatırımın 454 milyon 223 bin TL'sini AFAD kullanacak. Bahsedilen konut yatırımları içinde ilk sırada 454 milyon 223 bin lirayla AFAD var. 

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Ademsan Makine'den inşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri!

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözümler üretiyor. İnşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri sunan Ademsan Makine, yerli üretim yapıyor...

İnşaat sektöründe taşeronların önemi!

Koronavirüs salgını nedeniyle duraklama dönemine giren inşaat sektörüne yapılan teşviklerle gerek firmalar gerekse de çalışanlar için birçok iş fırsatının kapıları açılıyor. Workindo da taşeron firma arayanlara ve firmalara teklif vermek isteyen taşeronlara yeni projelerle buluşturuyor.

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

İnşaat ve enerji sektöründe kredi krizi!

Bankalar ve şirketler inşaat ve enerji sektöründe 20 milyar dolara yakın sorunlu kredinin yeniden yapılandırılmasında ilerleme kaydetmekte zorlanıyor.

Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nemli, devlet destekleriyle başlatılan ve süresi uzatılan tapu ve KDV indirimi hakkında konuştu. Nemli, ''Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor'' dedi.

İnşaat sektörüne yapılan harcama 4.9 trilyon lirayı buldu!

Son 15 yıllık dönemde 4 trilyon 902 milyar TL'lik inşaat yatırımı yapıldığı ortaya çıktı.

enerji sektörüne yapılan yatırım Haberi

enerji sektörüne yapılan yatırım

Türkiye'nin 2023'e kadar enerjiye yapacağı yaklaşık 130 milyar dolarlık yatırımın, yüzde 80'i yerli teknolojiler kullanılarak gerçekleştirilecek. Önümüzdeki 5 yılda enerji sektörüne yapılan yatırımlar...