19 / 05 / 2024

enerji tesisleri

enerji tesisleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu enerji tesisleri ile ilgili olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile bir çalışma başlattıklarını belirtti...

Karaman enerji üretim ve iletişim tesis alanları kiraya mı veriliyor?

Karaman’da mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ve imar planında enerji üretim ve iletim tesisleri alanı olarak planlanan 10 adet arsanın ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Karaman'da Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı ihalesi 7 Nisan'da!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı olarak planlanan 10 Adet arsa ihaleye çıkarılıyor.

Karaman'da 10 Enerji Üretim tesisi 25 yıllığına kiraya çıkarıldı!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim tesisleri alanı Olarak planlanan 10 adet arsa İhaleye çıkarılıyor.

Kes Con Endüstri Enerji Tesisleri İnşaat Montaj ve Makina Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kes Con Endüstri Enerji Tesisleri İnşaat Montaj ve Makina Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sezgin Keskin tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Keban HES 40 yıldır tıkır tıkır çalışıyor!

Keban HES 40 yıldır tıkır tıkır çalışıyor. Elazığ’ın Keban ilçesinde Fırat Nehri üzerine kurulu Keban Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES), Türkiye’nin önemli enerji tesisleri arasında yer alıyor.

Keban HES, 40 yıldır enerji dağıtıyor!

Elazığ'ın Keban ilçesinde 1974 yılından bu yana 236 milyar kilovat saat enerji üretilen Keban Barajı ve Hidroelektrik Santrali, Türkiye'nin önemli enerji tesisleri arasında yer alıyor

Çalık Enerji Libya ve Irak'ta yeni projeler üstlenmeye hazırlanıyor!

Libya’da Alman ve Çin firmalarını geride bırakarak 350 milyon dolarlık kombine çevrim santrali ihalesini kazanan Çalık Enerji Holding, Irak’ta da petrol yüzey tesisleri kurulumu dahil yeni projeleri sürdürüyor.

Çalık Enerji Holding, Libya'da Alman ve Çinliler'i geride bıraktı!

Libya’da Alman ve Çin firmalarını geride bırakarak 350 milyon dolarlık kombine çevrim santrali ihalesini kazanan Çalık Enerji Holding, Irak’ta da petrol yüzey tesisleri kurulumu dahil yeni projeleri sürdürüyor.

DEDAŞ, borcu olan çiftçilere enerji vermeyecek!

Abone olmayan ve borcu bulunan çiftçilere, tarımsal sulama tesislerine enerji verilmeyeceği belirtildi. Kurumun bilgisi dışında enerji alan tarımsal sulama elektrik tesisleri hakkında suç duyurusunda bulunulacak...

MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyüyecek!

Merkezi Gaziantep'te bulunan MB Holding, inşaat, enerji, medikal tekstil, tarım, yapı malzemesi sektörlerinin ardından turizm sektörüne de iddialı girdi. MB Holding, termal tesisleri ile sağlık turizminde büyümeyi hedefliyor.

Bazı enerji tesisleri acele kamulaştırılacak!

Manisa'nın, Alaşehir ilçesinde tesis edilecek jeotermal enerjiye dayalı üretim tesisine, jeotermal kaynakların ulaşımını sağlayacak boru hatlarının yapımı amacıyla listede belirtilen taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi...

Enerji Oscarları sahiplerini buldu!

ICCI Enerji Oscar Ödülleri kapsamında Ödüllere başvuran yaklaşık 50 şirketin enerji tesisleri "yenilenebilir enerji santralleri" ve "termik santraller" olmak üzere 2 kategoride değerlendirildi. Değerlendirme sonunda Oscar ve jüri özel ödülleri verildi...

TCDD'den Tekirdağ'da yüksek enerji uyarısı!

TCDD'den yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ-Muratlı Hat Kesimine Elektrifikasyon Tesisleri Kurulması Yapım İşi" çerçevesinde katener hattının geçici kabulü için hatta, 19 Eylül tarihinden itibaren 27 kilovat enerji verileceği belirtildi...

enerji tesisleri Haberi

enerji tesisleri


Veysel Eroğlu enerji tesisleri ile ilgili olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile bir çalışma başlattıklarını belirterek enerjiye ihtiyacımız var, ama her yere tesis yapılamaz, tabiat varlıklarımızı korumak zorundayız dedi. Ülke olarak enerjiye ihtiyacımız var ama biz de tabiat varlıklarımızı korumak zorundayız, uygun tesisin uygun yere yapılması gerekiyor.


Dünya...