09 / 05 / 2024

Enerji Verimli Endüstriyel Tesis

Enerji Verimli Endüstriyel Tesis

Türk Traktör; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından 15'incisi düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması'nda, "Enerji Verimli Endüstriyel Tesis" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Kaleseramik Türkiye’nin En Verimli Endüstriyel Tesisi ödülü aldı!

Seramik sektörünün öncü kuruluşu Kaleseramik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması’nda “Türkiye’nin En Verimli Endüstriyel Tesisi” unvanı ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem İbel ve Murat Ürevül ortaklığında kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Abbasi, Karım Jazaeri Shooshtarş ve Mohammadtaghş Noorian tarafından kuruldu.

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu. 

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı’na katıldı!

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Girişimi’nin Pilot Programı’na katıldı. Garanti BBVA Mortgage, bu sistemi ürün ve hizmetlerine entegre etme testleri yapan 48 kurumdan biri oldu.

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Messan İnşaat Metal Endüstriyel Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Kaya tarafından kuruldu.

Progress Endüstriyel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Progress Endüstriyel İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Işık Kızılörenli tarafından kuruldu.

İzopur Endüstriyel İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzopur Endüstriyel İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Uçak ve Yusuf Demircan tarafından kuruldu.

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ozan Sarıkaya tarafından kuruldu.

Kaplanlar Endüstriyel Ürünler Oluklu Mukavva ve Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplanlar Endüstriyel Ürünler Oluklu Mukavva ve Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Özdemir tarafından kuruldu.

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Enerji Verimli Endüstriyel Tesis Haberi

Enerji Verimli Endüstriyel Tesis

Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü'nün veri tabanı 'Enerji Verimliliği Portalı'na kayıtlı olan, enerji tüketim bilgilerini her yıl düzenli olarak gönderen ve imalat sanayiinin alt sektörlerinde faaliyet gösteren yaklaşık 20 işletmenin değerlendirildiği kategoride, enerji yoğunluğunu son 3 yılda (2011-2013) ortalama yüzde 41,4 azaltan TürkTraktör; motorlu taşıt, römork ve yarı römorklar alt sektörü içerisinde "Enerji Yoğunluğunu En Çok Azaltan İşletme" seçildi. 


14-17 Ocak 2015 tarihlerinde düzenlenen 6. Enerji Verimliliği Forumu kapsamında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla W0W Convention Center'da gerçekleştirilen törende, TürkTraktör adına ödülü TürkTraktör Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nebi Doğan Özdöngül kabul etti. Tesis içerisindeki tüm birimlerde enerji verimliliğine ilişkin farkındalığı yaygınlaştırmaya yönelen ve yüzde 9 oranında enerji tasarrufu sağlayan TürkTraktör; ofis ve üretim merkezlerinde basınçlı hava, doğal...