01 / 05 / 2024

Enerji verimli ürünlerle tasarruf mu sağlanır

Enerji verimli ürünlerle tasarruf mu sağlanır

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, iklim değişikliği ile mücadelede küresel dayanışma, sürekli yatırım ve inovasyonun daha da önem önem kazanacağını söyledi.

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Dönmez, Hüseyin Yarar ve Özcan Belen ortaklığında kuruldu.

Ev alacaklara yeni müjde! İklime duyarlı, enerji verimli konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yaptığımız her konutu, enerji verimli, iklime duyarlı ve yüzde yüz sıfır atık hassasiyetiyle inşa edeceğiz” diye konuştu.

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Osman Ataman, Muharrem Faik Öztunç ve Murat Başaran ortaklığında kuruldu.

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yenilik! Enerji sektörünü de dahil etti

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yepyeni bir yenilik geldi. İŞ Bankası Grubu faaliyet alanına enerji sektörünü de dahil etti. İşte detaylar…

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi BM Gold Kuyumculuk İnşaat Yatırım Anonim Şirketi tarafından Maltepe'de kuruldu.

Vera Petrol Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Petrol Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da Yusuf Uçar ve Akif İshakoğlu ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

A101 bahar mevsimini uygun fiyatlı teknolojik ürünlerle karşılıyor! İşte fiyat listesi...

11.000’i aşkın marketi ile Türkiye'nin en yaygın zincir marketi olan A101 bahar mevsimini uygun fiyatlı teknolojik ürünlerle karşılayacak. İşte ayrıntılar

Enerji verimli ürünlerle tasarruf mu sağlanır Haberi

Enerji verimli ürünlerle tasarruf mu sağlanır

Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, iklim değişikliği ile mücadelede küresel dayanışma, sürekli yatırım ve inovasyonun daha da önem önem kazanacağını ve sürdürülebilirliği iş modellerine entegre eden şirketlerin rekabet gücünü arttıracağını söyledi.


Dünya Bankası Grubu, Washington'da, iklim değişikliği ile küresel alanda mücadele etmek, emisyon değerlerini düşürmek ve rekabetçiliği artırmak için düşük karbon çözümleri temalı bir etkinlik düzenledi. Dünya Bankası Ticaret ve Rekabetçilik Global Başkanı Alexios Pantelias'ın moderatörlüğünü yaptığı panelin katılımcıları arasında, Dünya Kaynakları Enstitüsü Başkan ve CEO'su Andrew Steer, Dünya Bankası Global Ticaret ve Rekabetçilik Uygulamaları Kıdemli Direktörü Anabel Gonzalez ve Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu yer aldı.


Etkinlikte konuşan Bulgurlu, "Düzenleyici kurumlarla iş birliği içinde küresel girişimleri destekleyerek, iklim değişikliği sorunu ile mücadele etmekte kararlıyız. İnovatif ve enerji verimli ürünler geliştirmek...