30 / 04 / 2024

enerji zirvesi

enerji zirvesi

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticisi olan Yingli Solar, Gaziantep Şehit Kamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’ nin ana sponsoru oldu.

Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti tartışıldı. Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlandı

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi ZeroBuild Summit 23 Mart 2022'de! 

Sıfır enerji binalara dönüşümü desteklemek için bu yıl ikincisi düzenlenen ZeroBuild Türkiye’21 Sıfır Enerji Binalar Forumu 22-26 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Sektör paydaşları 23-26 Mart 2022’de ZeroBuild Summit etkinliğinde bir araya gelecek.

İsrail gazı Türkiye'ye Mart 2018'de gelecek!

Enerji Zirvesi için bugün Türkiye’ye gelecek İsrail Enerji Bakanı Steinitz’in bir numaralı gündemi İsrail gazının taşınacağı güzergah olacak. Akdeniz üzerinden gidecek boru hattının Kıbrıs'ı pas geçerek, 2018 yılı Mart ayında doğrudan Türkiye'ye ulaşması planlanıyor.

Okan Ünaldı, 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi'ne katıldı!

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Mali İşler Direktörü Okan Ünaldı, Eduplus tarafından düzenlenen 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Bakan Taner Yıldız'dan İdeal Kentler Zirvesi'ne destek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, ASİAD’ın yeni seçilen Yönetim Kurulu’nu kabulünde, ASİAD tarafından düzenlenecek “İdeal Kentler Zirvesi”ne memnuniyetle katkı vereceklerini söyledi.

Körfez'in trilyon dolarlık fonları inşaat ve enerji için geliyor!

Körfez'in milyarder yatırımcıları Uluslararası Yatırım Zirvesi'ne geliyor. 1.5 trilyon $'lık fonların yöneticilerinin ilgisi enerji, inşaat ve teknolojide olacak..

Uluslararası Yatırım Zirvesi için geri sayım başladı!

Enerji, teknoloji ve inşaat alanında yaklaşık 1,5 trilyon dolarlık fona sahip karar verici yatırımcılar, "Uluslararası Yatırım Zirvesi" kapsamında 29-30 Nisan 2015 tarihinde İstanbul'a gelecek.

Ortadoğu Enerji, düşük karbon kahramanı ödülü almaya hak kazandı!

Ortadoğu Grup şirketlerinden Ortadoğu Enerji, Düşük Karbon Kahramanı Ödülü almaya hak kazandı. Ödül, Ortadoğu Enerji’ye, Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Karbon Zirvesi’nde verildi.

Enerji Piyasaları Zirvesi gerçekleşti!

Anadolu Ajansı'nın "Global İletişim Ortağı" olduğu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve Enerji Uzmanları Derneği tarafından düzenlenen Enerji Piyasaları Zirvesi gerçekleşti. Zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı

Bakan Yıldız Enerji Piyasası Zirvesi'nde konuştu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bakanından uzmanına kadar kesintisiz olarak 4,5 yıl dinlenen bir enerji sektörünü düşünün. Buna boyun eğmedik bundan sonra da boyun eğmeyeceğiz" dedi.

AND 2015 Zirvesi düzenlendi!

Anadolu Gayrimenkul, sektörünün profesyonellerini bir araya getirdiği “ AND 2015 Zirvesi ”ni 08 Ocak Perşembe düzenledi. Etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

TPAO özelleştiriliyor mu?

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Bosphorus Enerji Zirvesi'nde TPAO'nun (Türkiye Petrolleri) özelleştirilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Yıldız, TPAO'nun özelleştirilmesiyle ilgili kanun teklifini hazırladıklarını belirtti...

enerji zirvesi Haberi

enerji zirvesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından törenle açılan zirvenin ana oturumuna TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Yingli Green Energy Güney Avrupa CEO’su Yao Wen katıldı.

Merkezi Çin’de bulunan, 2012 ve 2013 yıllarını dünya pazar lideri olarak kapatan dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar, enerji sektörünün önemli etkinliklerini sponsorluk yoluyla destekleme faaliyetlerine bir yenisini ekledi.



Yao Wen açılış konuşmasını yaptı

5. Türkiye Enerji Zirvesi’nin açılış töreninde Yingli Green Energy Güney Avrupa CEO’su Yao Wen açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Yao Wen dünyanın 30 farklı ülkesinde faaliyet gösterdiklerini, Yingli Solar Türkiye ofisini ise 2 yıl önce açtıklarını belirterek, “Türkiye’nin sahip olduğu enerji pazarında Yingli Solar...