07 / 05 / 2024

Enerjisa etkinlikleri

Enerjisa etkinlikleri

ENERJİSA’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları çerçevesinde kırsal alanda 100’den fazla okul yenilendi.Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönüller projeler hayata geçirdi.

EnerjiSA faturalarında inanılmaz kampanya! 150 TL hediye! 

EnerjiSA, elektrik faturası ödemeleri için yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, fatura ödeme talimatı verenler 2 hafta içerisinde indirimden faydalanabilecekler. Elektrik faturalarında sunulan bu kampanya, birçok kişinin ilgisini çekti ve konu hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Kam

Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri

Temettü ödemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. En sık aratılanlar arasında ''Hangi şirketler ne kadar temettü veriyor'' sorusu merak ediliyor.  Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri...

Deprem sonrası Enerjisa’dan flaş açıklama! Acilen göz atmak gerekiyor!

Enerjisa, 2023 yılı kapsamında yapacağı yatırımları açıkladı. Şirket tarafından yapılan yatırım duyurusunda, yapılacak yatırımların önemli bir kısmının Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Toroslar Bölgesi’ne gerçekleşeceği belirtildi.

Enerjisa resmen duyurdu! Temettü ödemesinin tarihi belli oldu: Siz de şimdi bakın!

Enerjisa, KAP'ta gerçekleştirdiği açıklamada 30 Nisan'da hisse başına net 2.07 Türk Lirası temettü dağıtma kararı aldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Enerjisa Enerji A.Ş’nin yeni ofisine Cushman & Wakefield imzası!

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

İhlas Gayrimenkul, Enerjisa davasında anlaşma yoluna gitti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. dava antlaşması hakkında açıklama yaptı.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Adana Enerjisa Tufanbeyli Meslek Lisesi'nin inşaatı başladı!

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde Enerjisa Tufanbeyli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaatına başlandı.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Enerjisa’dan 4,5 milyar TL'lik enerji yatırımı!

Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler, geçtiğimiz 5 yıl boyunca planlarının yüzde 100’ünü uyguladıklarını anlatarak “Bundan sonraki süreçte ise yerli üretim kaynaklarına yöneleceğiz” dedi. Zaimler, 2016-2020 yıllarını kapsayan dönemde elektrik dağıtımına 4,5 milyar lira yatırım yapacaklarını belirtti.

Enerjisa etkinlikleri Haberi

Enerjisa etkinlikleri

Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönüller, ilköğretim çağındaki çocukların daha iyi koşullarda eğitim alması için hayata geçirdikleri projeler ile Adana, Bandırma, Çanakkale, Mersin, Antalya, K.Maraş, Muş, Trabzon, Siirt’te yüzden fazla okul yenilendi, binlerce öğrencinin eğitim koşulları iyileştirildi ve öğrencilere enerji verimliliği eğitimi...