09 / 10 / 2024

enerjısa incir projesi

enerjısa incir projesi

Enerjisa ’dan yapılan açıklamada, Siirt ’te kurulacak olan İncir HES ’in üretim lisansını elinde bulunduran İBA Elektrik ’in hisselerinin EPDK onayı uyarınca devralındığı bildirildi

Sitelere, sağlık odası projesi 20 gün içinde başlıyor! İlk uygulama İstanbul'da olacak!

150’den fazla bağımsız bölümü olan sitelere sağlık odası projesi için harekete geçildi.. İlk uygulamanın İstanbul’da olacağı belirtildi. 

Bakan Yumaklı açıkladı! 'Yığınlı Tüneli Projesi' en kısa zamanda hayata geçirilecek...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Yığınlı Tüneli Projesi'nin hayata geçirilmesi ve söz konusu ıslah ve iyileştirme çalışmaları ile entegre olarak Siirt ve Şırnak illerimizin sınırları içerisindeki köylerimizdeki vatandaşlarımızın seyahat konforu ve güvenliği sağlanacaktır" diye konuştu.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut projesi için anlaşma sağlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Mahallesi’nde yeni bir Antalya inşa edilecek. Büyükşehir’in ‘Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi’nde 207 hak sahibinin tamamıyla anlaşma sağlandı. 

Ankara'daki Cami-Cemevi Projesi, sağlık merkezi oluyor!

Ankara Mamak’ta yer alan ve FETÖ projesi olarak nitelendirilen Camii-Cemevi, sağlık merkezi oluyor.

Körfez Geçiş Projesi ile İzmir sağlık turizminin başkenti olacak!

İnciraltı 2. Nesil Platformu Başkanı Karabulut, yıllardır çözüm bekleyen bölgenin "Körfez Geçiş Projesi" ile birlikte 15 bin kişiye istihdam sağlayacağına vurgu yaptı.

Osmanlı Aile Yaşam Merkezi yer altı otoparkı kiraya verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi gerçekleşti. Toplantıda “Osmanlı Aile Yaşam Merkezi yer altı otoparkı ve pazar alanı” inşaatının enerji ihtiyacının karşılanması için inşaata ait trafo yerinin, ENERJİSA’ya 1 TL iz bedeli üzerinden 29 yıllığına kiralanması da oy birliğiyle karara bağlandı.

enerjısa incir projesi Haberi

enerjısa incir projesi

Enerjisa Enerji Üretim, 121 megavat (MW) gücündeki İncir Hidroelektrik Santrali 'ni (HES) devraldı.

Enerjisa 'dan yapılan açıklamada, Siirt 'te kurulacak olan İncir HES 'in üretim lisansını elinde bulunduran İBA Elektrik 'in hisselerinin EPDK onayı uyarınca devralındığı bildirildi.

Açıklamada, 2015 'de devreye alınması planlanan santralde 370 gigavatsaat enerji üretileceği belirtildi. Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Selahattin Hakman, “İncir HES 'in de portföye eklenmesiyle işletmede olan, inşa halinde ve mühendislik çalışmaları süren lisanslı projelerimizin toplam kurulu gücü 3.328 MW oldu. Bu portföye ek olarak, toplam kurulu gücü bin 35 MW olan projelerimiz ise lisans başvurusu aşamasında ” dedi.