07 / 05 / 2024

 Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış

 Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. dava antlaşması hakkında açıklama yaptı.

EnerjiSA faturalarında inanılmaz kampanya! 150 TL hediye! 

EnerjiSA, elektrik faturası ödemeleri için yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, fatura ödeme talimatı verenler 2 hafta içerisinde indirimden faydalanabilecekler. Elektrik faturalarında sunulan bu kampanya, birçok kişinin ilgisini çekti ve konu hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. Kam

Deprem sonrası Enerjisa’dan flaş açıklama! Acilen göz atmak gerekiyor!

Enerjisa, 2023 yılı kapsamında yapacağı yatırımları açıkladı. Şirket tarafından yapılan yatırım duyurusunda, yapılacak yatırımların önemli bir kısmının Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Toroslar Bölgesi’ne gerçekleşeceği belirtildi.

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

İhlas Gayrimenkul, Enerjisa davasında anlaşma yoluna gitti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. dava antlaşması hakkında açıklama yaptı.

Kentsel dönüşüm elektrik talebinin büyümesinde etkili!

Enerjisa Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Kıvanç Zaimler, "Kentsel dönüşüm elektrik talebinin büyümesinde etkili rol oynuyor" dedi. 

Enerjisa’dan 4,5 milyar TL'lik enerji yatırımı!

Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler, geçtiğimiz 5 yıl boyunca planlarının yüzde 100’ünü uyguladıklarını anlatarak “Bundan sonraki süreçte ise yerli üretim kaynaklarına yöneleceğiz” dedi. Zaimler, 2016-2020 yıllarını kapsayan dönemde elektrik dağıtımına 4,5 milyar lira yatırım yapacaklarını belirtti.

Enerjisa 5 yılda 10 milyar liralık yatırım yapacak!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Mehmet Göçmen, Enerjisa'nın gelecek dönemde yapacağı yatırımlara ilişkin, "Sadece elektrik dağıtım tarafında yılda 1-1,5 milyar lira olmak üzere, 5 yılda toplam 10 milyar liraya yakın yatırım planlıyoruz." dedi.

6 İlde elektrik kesintisi 22 Şubat 2016!

Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep, Osmaniye ve Kilis'in bazı bölgelerinde, 22 Şubat'ta elektrik kesintisine gidilecek. İşte Toroslar Elektirk Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklama...

Hatay'da elektrik kesintisi 20 Şubat Cumartesi!

Hatay'ın Antınözü, Antakya, Hassa, Kırıkhan ve Samandağ ilçesinde cumartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak. İşte Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklama...

6 ilde elektrik kesintisi 19 Aralık 2015!

Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kilis'in bazı bölgelerinde 19 Aralık'ta elektrik kesintisine gidilecek.

Ankara'nın 10 ilçesinde elektrik kesintisi! 8 Aralık 2015 Salı!

Ankara'da tesis çalışması nedeniyle 8 Aralık Salı günü 10 ilçedeki bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak. EnerjiSA'dan yapılan açıklamaya göre kesintisi yapılacak yerler ve saatler şöyle:

Mersin'de elektrik kesintisi 30 Temmuz 2015!

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş’den yapılan açıklamaya göre, Mersin’in Tarsus, Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde perşembe günü elektrik kesintisi uygulanacak.

 Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış Haberi

 Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış

Daha önce, ilk olarak 6 Haziran 2012 tarihinde olmak üzere muhtelif tarihlerde ve finansal tablo dipnotlarda, İhlas Gayrimenkul'e, Toroslar Edaş Gaziantep İl Müdürlüğü tarafından, Gaziantep 12'nci İcra Müdürlüğü vasıtasıyla, 6 milyon 821 bin 383.50 TL tutarında bir ilamsız takipte ödeme emri gönderildiği, ilgili kuruma tüm borçların 6111 sayılı kanun kapsamında yapılandırıldığı, bu sebeple yapılandırma dışında tarafımıza gönderilen bu ödeme emrine karşı itirazda bulunduğu ve Kurumun itirazın iptali davası açtığı, açılan davanın lehimize bilirkişi raporları olmasına rağmen yerel mahkemede aleyhine sonuçlandığı, yerel mahkeme kararının Yargıtay'da temyiz edildiği bildirilmişti.

İhlas Gayrimenkul'ün ilk açıklamasından bu güne kadar geçen 6,5 yıllık sürede hukuki süreçlerin henüz tamamlanmamış olması, devam eden davanın ticari faaliyetlerimize menfi etkisi ve hukuki sürecin ne kadar daha süreceğinin öngörülememesi sebebi ile...