28 / 04 / 2024

Enerya Antalya Bölge Müdürü Mürsel Parlak

Enerya Antalya Bölge Müdürü Mürsel Parlak

Enerya Antalya Bölge Müdürü Mürsel Parlak, “Doğalgaz kullanımı ile Antalya’nın gerek hava kirliliğini gerekse de enerji tüketimini yarı yarıya azaltmak mümkün. Doğalgaz kullanımına geçenler, sağladığı konfor ve tasarruftan çok memnun” dedi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya'da yurt yaptıracak! 117 milyon 247 bin TL'ye!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Kepez Kültür Mahallesi'nde yurt yaptıracak. Söz konusu işin bedeli 117 milyon 247 bin 276 TL olarak belirlendi. 

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce kiralanan narenciye bahçesi meclis gündeminde!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kiraya verilen narenciye bahçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait arsa ve araziler kiraya verilerek değerlendiriliyor!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, vakfa ait arsa ve arazilerin kiraya verilerek, yapım karşılığı kiralama, kat karşılığı inşaat yöntemleriyle değerlendirilerek gelir elde edildiğini belirtti..

9 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya, Denizli, Muğla, Osmaniye, Van, Rize ve Adana’da 9 ayrı bölge kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi hizmet binası törenle açıldı!

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi hizmet binası hizmete açıldı. Yapılan açılışa, Başbakan Binali Yıldırım ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’na yeni park!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi karşılayacak.

Alanya'da bölge hastanesi inşaatı incelendi!

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan'ı makamında ziyaret ettikten sonra Bölge Hastanesi inşaatı hakkında bilgi aldı ve çalışmaları yerinde inceledi.

Burdur Orman Bölge Müdürlüğü'nün binasına imar izni verildi!

Burdur'un en önemli kazanımlarından biri olan, Antalya ve Isparta'ya da hizmet veren Orman ve Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü'nün yeni bina yapımı için yer sorunu çözülerek, talep edilen yere imar izni verildi.

Antalya’da doğalgaz çalışmaları hızla sürüyor!

Enerya Antalya Bölge Müdürü Mürsel Parlak, “Doğalgaz kullanımı ile Antalya’nın gerek hava kirliliğini gerekse de enerji tüketimini yarı yarıya azaltmak mümkün. Doğalgaz kullanımına geçenler, sağladığı konfor ve tasarruftan çok memnun” dedi.

Enerya Antalya Bölge Müdürü Mürsel Parlak Haberi

Enerya Antalya Bölge Müdürü Mürsel Parlak

Enerya Antalya Bölge Müdürlüğüne bir ay önce atanan Mürsel Parlak, kentteki doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mürsel, “Doğal gaz kullanımı ile Antalya’nın gerek hava kirliliğini gerekse de enerji tüketimini yarı yarıya azaltmak mümkün. Doğal gaz kullanımına geçenler, sağladığı konfor ve tasarruftan çok memnun” dedi.


KLİMA KÜLTÜRÜ AŞILIYOR

Antalya’da doğalgaz kullanımını arttırmak istediklerini kaydeden Mürsel Parlak, “2015 yılında 221 kilometre şebeke yapımı öngörmüştük, bunun 160 kilometre’sini tamamladık, kalan 61 kilometre’yi de yılsonuna kadar tamamlayacağız. Antalya turizm bölgesi olduğundan yatırım açısından oldukça zor bir bölge. Alt yapı çalışmalarımızı genellikle kış aylarında yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca Antalya’da hayatın olmazsa olmazları arasında bulunan klima kullanımı yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında yaygın. Antalya klimalar nedeni ile Türkiye’deki büyük bir hidroelektrik santralinin ürettiği tüm elektrik enerjisini kullanıyor....