05 / 05 / 2024

Enes Batur Alya Villaları

Enes Batur Alya Villaları

Ünlü Youtuber Enes Batur Bodrum’da arkadaşları ile Alya villalarında tatilin keyfini çıkardı. Batur, Bodrum’un en güzide tatil mekanlarından biri olan Alya Sierra Villaları'nda konakladı...

Alya Onist’te teslimler başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projesi Alya Onist projesinde yaşam başlıyor.

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Alya Teras'ta kişiye özel ödeme fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri ile konut sahibi yapıyor.

Alya Onist'te dubleks evler satışa sunuldu!

BOSS4 Gayrimenkul'ün projesi, Alya Onist'in 20 adet dubleks dairesi satışa sunuldu. Yakuplu-Gürpınar'da konumlanan projede dubleks ev fiyatları 970 bin TL'den başlıyor...

Enes Batur yeni evine helikopter pisti yaptırdı!

Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka başlayan sosyal medya fenomeni Enes Batur, yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

Enes Global Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Enes Global Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıgüzel tarafından kuruldu.

Alya Onist’in dubleks daireleri satışta!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Onist’in 20 adet dubleks dairesi satışa sunuldu. İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan projede dubleks konutların fiyatları 970 bin TL’den başlıyor.

Alya Onist'te satışların yüzde 25'i 2 ayda yapıldı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olan hemen tapu özelliği bulunan Alya Onist projesinin yüzde 25’inin satışı yapıldı...

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 720 bin TL’den başlıyor!

BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olarak tanımladığı Alya Onist projesinde 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Levent Alya Teras'ta ön talep toplanıyor!

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Alya Teras ön satışa çıktı! 

Akkuş Group, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün en yeni projesi olan Alya Teras, ön satışa sunuldu. 

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

Enes Batur Alya Villaları Haberi

Enes Batur Alya Villaları

Alya Sierra, Enes Batur’u ağırladı. Dünyanın birçok ülkesinden tatilcinin gözde konseptlerinden biri olan villa tatil konsepti ünlülerin ve sosyal medya fenomenlerinin de uğrak yeri oldu. Tatilcilere ait özel havuzu, lüks ve konforu bir arada bulunduran tasarımı, aynı zamanda isteğe bağlı sabah kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti, günlük temizlik, 7x24 güvenlik ve restoran hizmetiyle de ailelere eşsiz bir tatil yapma fırsatı sunuyor.

Binlerce kişi tarafından severek takip edilen Enes Batur, Bodrum’un en güzide tatil mekanlarından biri olan Alya Sierra Villalarında konakladı. 

Her bütçeye uygun tatil imkanı

İster villa olsun ister bir otel, herkesin kendi hayat tarzında göre tatil yapması en büyük hakkı. Toplamda 32 adet özel havuzlu villayla hizmet veren Alya Villa Grubu, bu talepler doğrultusunda hayata geçirdiği Muhafazakar villa ve otel...