04 / 05 / 2024

Enes Karaçivi

Enes Karaçivi

Nap İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Karaçivi, Halilibrahim Er tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Eyüp, Güzeltepe Mahallesi'nde kuruldu

Tanap'ın 48 Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı inşaatını hangi firma yapacak?

TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “ 48’’ Kara Kesimi Lot-4 Boru Hattı İnşaat İhalesi ”ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda Lot 4 Boru Hattı İnşaatını gerçekleştirecek firma belirlendi.

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne heliport alanı yapıldı!

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’nde bin metrekarelik heliport alanının açılışı yapıldı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Tonga, heliport alanının bin metrekare, otoparkın ise 2 bin metrekarelik alanına sahip olduğunu söyledi.

Nazilli Karaçay ve Pınarbaşı'nda dönüşüm başlıyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, belediyenin 2015 yılı içerisinde yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alıcık: "Hem Karaçay Mahallesinde hem de Pınarbaşı Mahallesinde kentsel dönüşüm sürecini başlatacağız." dedi.

Nizip Enes Bin Malik Cami’nin temeli törenle atıldı!

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yapılacak olan Enes Bin Malik Cami’nin temeli hayırseverler ve protokol heyetinin katıldığı törenle atıldı.

Gökhan Karaçoban'dan TOKİ açıklaması!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir’de yapılması planlanan TOKİ’nin kendileri tarafından engellendiğiyle ilgili iddialara cevap verdi. İşte Başkan Karaçoban'ın o açıklamaları...

İstanbul Karaçi demiryolu projesinde son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile hazırlanan Konuşan Ekonomi programı bu hafta Iğdır’daydı. Doğu sınırımızın en uzak ili olan Iğdır, İstanbul’dan Karaçiye uzanacak olan demiryolu projesi ile ticarette atağa kalkacak.

Serap Tibuk boğaz manzaralı villasını Kara Sevda'ya kiraladı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Serap Tibuk, Boğaz manzaralı villasını ‘Kara Sevda’ dizisine aylık 80 bin liraya kiraya verdi. Villa, Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Leyla karakterinin evi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı!

Bir müddet durmuş olan Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatına tekrar başlandı. Koçoğlu İnşaat mühendisleri ve işçileri inşatta tekrar çalışmalara başladı. İnşaatın kısa zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Çinici Arşivi Katmanlar konferansı 24 Ekim'de!

Altuğ-Behruz Çinici Arşivi’ne odaklı üçüncü konferans, Kalebodur’un desteğiyle 24 Ekim’de gerçekleştirilecek. Konferansta, SALT’ın daveti üzerine arşivi inceleyen konuşmacılar, kamuya açılma aşamasındaki arşivden çeşitli projelere odaklanacak.

Fethiye Yayla Karaçulha'da arazi kavgası!

Fethiye'nin en eski yerleşim yeri olan ve 2014'te Seydikemer'e dahil edilen Yayla Karaçulha'da arazi kavgası çıktı.

Osmaniye Karaçay Rekreasyon Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Osmaniye'deki Karaçay Rekreasyon Alanı'nda düzenleme çalışmaları sürüyor. Alanda inceleme yapan Vali Kerem Al, "Osmaniyeliler burada aileleriyle güzel vakit geçirecek" dedi

Karaöz Çepeli Göleti ve ikmali inşaat işinin sözleşmesi imzalandı!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Aksu Karaöz Çepeli Göleti ve Sulaması ikmali inşaat işinin sözleşmesini imzaladı.

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara ve Abdulkadir Kara ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Enes Karaçivi Haberi

Enes Karaçivi

Nap İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Karaçivi, Halilibrahim Er tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Nap İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Nap İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp, Güzeltepe Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi,...